Obsession: So Elixir Purple

Vara asta când am mers la mare, am avut ocazia să miros un parfum nou (mulțumesc, Gina!) și pentru că nu mi-l puteam scoate din sistem, cum m-am întors acasă, l-am și cumpărat.

Primul parfum care mi-a plăcut foarte mult, a fost Kenzo Jungle Elephant. L-am purtat în special iarna, pentru că este un parfum puternic, cu tentă lemnoasă-dulceagă. Pentru primăvară-vară nu aveam ceva care să mă definească. Schimbam diferite parfumuri de la Avon și cam atât…

so elixir purple

Până când am dat peste noul parfum! Mi-a plăcut că are o notă subtilă dar totuși imposibil să nu o remarci. Se potrivește perfect cu orice implică foi, hârtie, cărți, birouri și lumea aceasta a rotițelor care se învârt, a ideilor care curg și a cuvintelor ce trebuie scrise sau rostite.

So Elixir Purple are o aromă magnetică, cel puțin așa a fost pentru mine. Ingredientele sale sunt de origine vegetală: infuzie de Tuberoză, Patchouli, infuzie de Bergamotă sau uleiuri esențiale de Vétiver.

Este noua mea obsesie!

Vouă ce parfumuri vă plac în mod deosebit?

Comments

comments

Related Posts

3 Discussion to this post

  1. Îmi plac parfumurile masculine, puternice, nu prea înțepătoare, nici prea dulci, potrivite, specific caracterului meu și a personalității mele de asemenea 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.