Armele airsoft și auto-apărarea

Presupun că nu mai este nici un secret faptul că dețin un spray paralizant exact cu acest scop(auto-apărarea). Îl am mereu în geantă, gata să-l folosesc în caz că se întâmplă ceva rău. Eu nu am prejudecăți atunci când vine vorba de propria-mi siguranță, știu că într-o situație extremă, pot depinde doar de mine însumi mai întâi, apoi de autorități.
Nu au fost puține dățile când m-am urcat în autobuz și am dat peste oameni care nu păreau a fi în toate mințile, a căror acțiuni nu respectă vreo normă, sau să izbucnească un conflict în plină stradă și desigur, să mă simt amenințată. Respectiva persoană care vroia să lovească o prietenă de-a mea, s-a retras atunci când a văzut că am cu ce să mă apăr. Nu a fost nevoie să folosesc spray-ul paralizant, l-am arătat într-un mod subtil și persoana s-a retras.
Trebuie să fii responsabil, indiferent de situație. Scopul nostru nu este să aplanăm conflicte, el este de a prevedea conflictele și de a le evita, înainte ca ele să înceapă. Dar din păcate, degeaba vrem să fim feriți de ele, există oameni care sunt predispuși la violență și nu ne vor scuti de asta, doar pentru că noi nu dorim să fim implicați.
Așa am ajuns mă interesez despre Armele airsoft, cum ar fi prețurile și detaliile lor. Poate părea ciudat ca pentru o femeie, să scriu și să mă interesez despre asta. Dar cu atât mai mult, este esențial să cunosc nu doar armele ci și legislația în vigoare.
Despre armele airsoft, legislația spune că acestea sunt replici ale armelor și dispozitivelor militare reale, cu mecanisme electrice, pe arc sau pe bază de gaz neiritant. Sunt construite pe principii asemănătoare armelor și nu folosesc muniții, aruncă proiectile nemetalice.
Trebuie să obținem o autorizație pentru a folosi armele airsoft, chiar și în scopul auto-apărării sau în situațiile menționate de legea în vigoare. Și să fim informați desigur, despre legea armelor și munițiilor.
Imediat ce am îndeplinit aceste cerințe, putem procura orice fel de armă airsoft ne dorim. Eu am găsit locul perfect! eDepot e site-ul potrivit pentru a achiziționa un astfel de pistol airsoft, prețurile sunt accesibile și serviciul cu clienții, extrem de util, ne oferă posibilitatea să discutăm cu o voce prietenoasă înainte de a face achiziția.
 
Mi-a făcut cu ochiul acest pistol elegant, STI LAWMAN, CHROME/NEGRU
Achiziționând pachetul primim pe lângă pistolul ASG cu gaz, un manual de instrucțiuni și o pungă cu circa 100 de bile.
Pare a fi ușor la manevrare, având 400 de grame și fiind lung de 200 milimetri. Capacitatea încărcătorului este de 14 bile și dacă suntem nerăbdători să vedem cum funcționează îl putem încerca într-un poligon autorizat. În caz că suntem zeloși și ni se termină bilele, eDepot ne pune la dispoziție o gamă variată de muniție, dar și informațiile necesare în funcție de arma airsoft pe care o deținem.
Materialul folosit pentru exteriorul său este din plastic ABS iar consumul de gaz pentru acest model este redus, întreaga cantitate de gaz folosit este doar pentru expulzarea bilei.
Pentru achiziționarea armelor airsoft, precum acest pistol, ni se dă o garanție de 6 luni.
Aici găsiți toate detaliile despre armele airsoft eDepot.
La eDepot putem face comenzile online, apelând la numere de telefon pentru fiecare rețea (un lucru extrem de excelent, mi-a câștigat inima din prima!) sau trimițând comanda prin e-mail.
Este un site accesibil, ușor de navigat în căutarea unui produs specific,  având un catalog de produse unde cu ușurință putem găsi tot ceea ce ne trebuie. În caz că vrem să fim preciși, găsim sus căsuța de căutare și tastăm acolo numele produsului de care avem nevoie și cu siguranță îl vom găsi! Iar dacă prețul este o problemă, există un barometru al prețului, unde știm sigur că ne vom putea încadra. Astfel căutarea devine  și mai simplă!
eDepot.ro are o selecție variată de produse, începând cu cele mai căutate, precum televizoarele LCD sau notebook-urile, până la parfumuri sau jucării pentru animalele de companie. Este un magazin de electrocasnice și nu numai!
Noutățile și promoțiile sunt nelipsite, și cu o simplă abonare la newsletter, le putem afla din timp. Ori putem da like la pagina de facebook eDepot pentru socializare și informații.
Produsele de la eDepot sunt noi și originale, toate sunt produse de bază și durabile. Mai mult, ele se livrează în ambalajul original, având sigiliul producătorului și beneficiază de Garanție Europeană oferită de producător.
După ce am bifat armele airsoft pe lista mea, următoarea oprire ar fi la Bicicletele BMX. Vă vine să credeți că nu știu să merg pe bicicletă?! Da, e un regret pe care-l am și  dorița mea de adult întârziat este să învăț într-un final să merg pe bicicletă!
Mă bucur că am aflat de eDepot, astfel, înainte de a-mi alege o bicicletă BMX potrivită, voi citi detaliile tehnice despre fiecare, site-ul oferind informațiile de care am nevoie.
Vă recomand eDepot cu căldură!
Articol scris pentru campania eDepot desfășurată de BlogAwards.
Love,

Comments

comments

Xaara Novack

Marketing Specialist si partener certificat Google, pasionata de acuarela, colaje si videoblogging.

Related Posts

4 Discussion to this post

 1. Ayase spune:

  Articolul a reuşit fără probleme să îmi atragă atenţia. Foarte bună redactarea şi cu siguraţă util.

  Cred că mai ales o femeie trebuie să aibă astfel de arme pentru că sunt, în mintea unora, cele mai uşoare ţinte, deci cele mai expuse la violenţe de tot felul.

  Cred că vreau şi eu o chestie aşa drăguţă şi utilă. Chiar îmi place ideea şi îmi place că, din câte m-am prins, nu sunt letale.

  Îmi place mult articolul, foarte util şi atrăgător.

  Wuvs! >:D< :*:*:*:*:*

 2. Xaara Novack spune:

  Ma bucur ca-ti place articolul meu Ayase. Da, eu zic ca este util sa citim macar odata despre arme, legislatie si daca ne intereseaza ceva, de ce sa nu cumparam? :)si mie mi-ar place sa invat sa trag cu pistolul, in special cele cu bile pentru ca sunt neletale.
  Thanks! >:D< :*:*:*:* wuvs&hugs!

 3. Sergyo spune:

  Din cate stiu nu este nevoie de utorizatie pentru detinerea de arme airsoft. Mi se pare o prostie sa nu il poti folosi in caz de autoaparare. Asa este legea, trebuie sa o respectam atata timp cat ne respecta alti indivizi spatiul privat.

 4. Xaara Novack spune:

  Sergyo asa cred si eu, mai ales cum este legea pe la noi, tot cei care se apara sunt „agresori” chiar si in caz de autoaparare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.