DIY – Distress jeans

 

Zic să vă povestesc cum mi-am stresat eu blugii săptămâna asta, și cum i-am făcut să pară, gen…distress. Știți voi modă, alea alea.

 

Eu nu am folosit șmilrghel, pentru că nu aveam prin magazie (bine, nici nu am stat prea mult să caut) Am găsit o ditai pila, măcar așa să aflu și eu cum este să ai pile… și mi-a fost foarte la îndemână. Adică am avut precizie în a da materialului aspectul uzat, cu firele care se văd.

 

Nu-i o treabă ușoară, așa că trebuie să vă înarmați cu răbdare. Nu se termină totul în 20 de secunde. Ci mai degrabă cam o oră, așa cu aproximație. Depinde cât de rău vreți să-i ciopârțiți pe săracii blugi.  Eu pe ai mei i-am thriftuit (adică i-am luat de la second hand, cu 30 lei)  Mi-a plăcut mai mult ideea să-mi iau eu, să-mi fac eu, pentru că îmi place să fac chestii cu mâinile. Știți voi teoria, cu mânuțele astea două.

 

distress jeans

 

Sunt stilul clasic, stilul de care mă feream în copilărie precum dracul de tămâie. Și iată că am ajuns să-i port. Dacă asta nu e karma, atunci nici eu nu mai știu ce-i aia! Hahaha.

 

Atenție să vă luați o mască de la farmacie, din aceea pentru oameni gripați, răciți, etc. De ce? Pentru că puful acela din material se poate inhala. Am constatat pe nasul meu. Sau improvizați ceva dintr-o eșarfă. Ca un spărgător de bănci wannabe. Or something…

 

denim ootd

 

N-am un before and after, dar cred că este ușor să vă imaginați. În schimb am o poză cu mine, ca să vă dați seama cum șed ei, cum se văd, chestii trestii.

Vouă ce fel de blugi vă plac?

Comments

comments

Xaara Novack

Marketing Specialist si partener certificat Google, pasionata de acuarela, colaje si videoblogging.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.