Clinique Moisture Surge Overnight Mask este o mască hidratantă pentru noapte, încercată de mine încă de acum doi ani. Vă vorbesc despre ea tocmai acum pentru că abia acum am reușit cumva să fac sufciente poze pentru articol și să-mi structurez cumva gândurile despre acest produs.

Am achiziționat această mască hidratantă pentru noapte dintr-un magazin Kendra sau Marionnaud. Nu îmi amintesc exact. Știu însă că avea un preț redus la aproape jumătate. Atunci, ca și acum, urmăream youtuberițe din Anglia și acolo Clinique este un brand ceva mai popular decât este aici în România. Sau cel puțin aceasta este impresia mea. Fiind atât de lăudat acest brand, am zis să achiziționez și eu o cremă de la ei, să o încerc.

Clinique Moisture Surge masca pentru noapte

Clinique Moisture Surge Overnight Mask – o mască hidratantă pentru noapte

De regulă atuci când achiziționez un produs de îngrijire al tenului nu prea am așteptări. Îmi place să iau o atitudine neutră, să încerc diverse combinații și să folosesc produsul un timp îndelungat până să trag concluziile finale.

La fel s-a întâmplat și cu mască aceasta hidratantă pentru noapte Clinique Moisture Surge Overnight Mask. Nu aveam așteptări în privința ei, chiar dacă era un produs lăudat și popular. Sunt conștientă că foarte mulți youtuberi câștigă din aceste colaborări, iar uneori etica este cumva difuză. Pe lângă asta există posibilitatea reală ca ceea ce funcționeză pentru cineva, să nu funcționeze pentru mine. Și acesta este un risc pe care mi-l asum de fiecare dată când cumpăr ceva.

Clinique Moisture Surge Overnight Hydrating Mask

Ambalajul Clinique Moisture Surge Overnight Mask

Este unul tipic pentru un produs care tinde către produsele high – end. Nu este un ambalaj luxos, însă nu este nici unul mediocru. Se vede în design și atenția la detalii, inclusiv la poza produsului stilizată pe ambalajul de carton. În nuanțe care să fie potrivite.

Nu o să stau să analizez foarte mult ambalajul în sine. Recipientul este însă tipic, din plastic și are 15 mililitri. Aparent puțin, însă este o cremă foarte hidratantă și nu este nevoie să folosim mult produs la o singură aplicare. În ciuda ambalajului plasticos, are detalii care îl duc în zona produselor ceva mai scumpe. Însă nu exagerat.

Clinique pareri

Modul de utilizare

Așa cum scrie pe produs, este o mască hidratantă pentru noapte. Se folosește noaptea, așadar, înainte de culare. O puteți folosi ca atare, după ce v-ați curățat fața sau o puteți aplica după produse de tip ser sau ulei. Asta dacă aveți o rutină de îngrijire a tenului mai complexă.

Dacă nu, este foarte bine că folosiți o cremă hidratantă pentru noapte chiar și singură singurică. Eu așa am folosit-o și mi-a plăcut. Pe atunci încă învățam despre produsele de tip ser sau ulei și eram foarte nesigură despre cum să le adaug în rutina mea. Așa că păstram totul simplu.

Ce vă pot spune din experiență este că deși pare, o rutină de îngrijire complexă nu înseamnă neapărat un ten mai tânăr sau mai hidratat. Uneori este un proces de descoperire a produsului bun pentru tenul tău, care să se potrivească nevoilor sale din prezent. Și nu trebuie să uităm de cele trei puncte importante: alimentație, hidratare și mișcare. Dacă ne dorim să facem totul pentru noi, este nevoie să lucrăm cu noi incluzând toate aceste detalii.

clinique moisture surge recenzie

Efecte ale Clinique Moisture Surge Overnight Mask

Ca mască hidratantă pentru noapte face exact ceea ce spune că face. Hidratează. Este un produs care intră în piele rapid, însă lasă în urmă acea peliculă grasă. Cel puțin asta s-a întâmplat cu tenul meu. Nu a fost o senzația neplăcută sau o senzație grea. Se simte, însă se simte hidratant. Mergi la somn liniștită că tenul tău primește îngrijirea cuvenită.

Îmi plăcea senzația de dimineață însă. Tenul era catifelat și hidratat. Cu toate că spune că este oil – free, nu este în totalitate astfel. Fiind o cremă hidratantă.

Este recomandată pentru toate tipurile de ten și aparent nu conține parabeni. O să vedem însă imediat care îi sunt ingredientele.

Un alt lucru care mi-a plăcut la acest produs este că ai nevoie decât de o bobiță de fasole ca indicație, pentru ca ea să fie aplicată. Fiind foarte hidratantă este suficient o cantitate mică. Așadar, nu este un produs pe care să-l termini repede, în ciuda ambalajului mic.

Clinique moisture surge mask

Ingrediente pe care masca hidratantă pentru noapte le conține

O să vă pun link-ul către ingredientele Clinique Moisture Surge Overnight Mask găsite pe skincarisma ca să le studiați și voi, pentru voi. Sunt câteva comedogenice, conține și parfum, însă are și ingrediente benefice pentru ten. Aici explică pe scurt și care este rolul fiecărui ingredient în parte.

Parfumul este jos în listă ceea ce mă îndeamnă să cred că nu conține foarte mult, cu toate astea crema miroase frumos trebuie să recunosc. Dacă aveți pielea sensibilă sau extrem de sensibilă, ar fi bine să testați produsul în magazin, pentru că acolo găsiți mostre. Abia după ce vedeți cum reacționează pielea voastră la ingredientele din Clinique Moisture Surge Overnight Mask, puteți lua o hotărâre.

Știu că adesea complusia noastră este de a merge repede și de a cumpăra orice produs despre care vorbește cineva, însă hai să tragem oleacă frâna. Să vedem de unde vine compulsia și de ce alegem să ne arucăm cu capul îainte și să nu ținem cont de binele nostru. Putem avea o alergie după ce luăm un produs cu parfum. Nu zic neapărat acesta, dar în general, să avem grijă. Să testăm.

clinique produse pareri

Concluzii despre Clinique Moisture Surge Overnight Mask

Clinique Moisture Surge Overnight Mask – o mască hidratantă pentru noapte este un produs care mie nu mi-a iritat pielea. Mi-a plăcut senzația de hidratare, în special pe care o aveam dimineața, nu neapărat noaptea imediat după aplicare.

Aș mai recumpăra produsul? Sincer, nu știu. Poate că da, atunci când voi termina cu cremele de acum și voi deveni nostalgică. Însă momentan am o rutină care conțin produse mai benefice tenului meu în comparație cu acesta de la Clinique. Vom vedea ce ne va rezerva viitorul. Momentan să ne bucurăm de prezent!

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.