xaara novack

Acest blog conține link-uri de afiliere. Acest lucru înseamnă că, odată ce ați dat click pe un link, al unui producător și ați cumpărat un produs, un procent foarte mic îmi va reveni mie. Acest lucru nu influențează cu nimic prețul produselor pe care le achiziționați și nu veți plăti mai mult decât cumpărați.

 

Aceste link-uri de afiliere sunt adăugate pe blog în urma unei recenzii la produse pe care le-am folosit. Majoritatea produselor pe care le folosesc, sunt cumpărate de către mine, cu banii mei. Alte produse, cum sunt cele marca VONINO, sunt primite pentru testare și mai apoi returnate.

Pentru produsele primite, va exista o mențiune la final, cum că acest produs este primit pentru recenzie. Nu am nici o obligație de a face recenzii pozitive la diverse produse, doar pentru că le-am primit. Îmi place să păstrez un echilibru și să fiu sinceră în ceea ce privește produsele cu care am de-a face.

 

Vor exista și postări sponsorizate sau articole plătite. Se va întâmpla foarte rar, dar ca de obicei, voi menționa acest lucru la final. Aceste postări vor exista doar dacă acel conținut mi se pare relevant, dacă îmi place sau dacă am avut de-a face cu acel produs sau sunt curioasă în a afla mai multe informații, care desigur, vor merita menționate.

Bannerele pe care le vedeți pe blog, o parte țin de Google Ads, iar cealaltă parte de produse sau companii cu care colaborez sau le sunt client fidel. O parte țin tot de afiliere și micile comisioane care vin din afiliere.

 

Dacă sunteți curioși să aflați mai multe despre afiliere și să încercați să câștigați bani din asta, o puteți face chiar voi! Este suficient să aveți o pagină de facebook unde postați constant, nu neapărat un site sau un blog.

Cele două mari companii care asigură afilierea în Romania sunt:

2Performant – am pus link de afiliere către aceștia

Profitshare – link de afiliere în caz că doriți să încercați

Abonarea prin e-mail și folosirea datelor

 

Dacă vă abonați la blogul meu, o faceți prin FeedBurner, un canal de abonare marca Google. Prin urmare, de fiecare dată când voi posta ceva pe blog, veți primi un newsletter.

Nu folosesc blogul meu pentru a distribui spam și nici pentru a transmite informații către terțe părți.

Datele voastre sunt protejate.

Atunci când vă abonați la blogul meu, o puteți face știind că nu veți fi deranjați de mesaje spam, reclame sau informații care nu au legătura cu postările.

 

Vă mulțumesc foarte mult pentru înțelegere și pentru susținere!