Sfaturi motivaționale

Aventura mea într-ale blogului a început mai serios odată ce am dat de senpai Răzvan-Damian Irimescu. Am luat certificatul Google Adwords și am început să fac fotografii mult mai profesioniste sub îndrumarea lui și alături de Kinga de la KY Moments, ale cărei poze le vedeți uneori pe blogul meu.

Am făcut logo-uri pentru blogurile Balsam pentru suflete, AC Blog, KY Moments și Food for two. Și pentru blogul meu,desigur. Este un mini-hobby.

Pe partea de nișă am colaborat cu Rainbow Outlet, TopFashion,Nomasvello și mulți alții. Sunt fan BonPrix și BonPrix Blogger!

Pentru că îmi place să cred că fără artă, frumusețea nu există, mă bucur de Casa de Cultură Traian Demetrescu din Craiova. Acolo am avut prima mea expoziție de ilustrații și acolo am întâlnit oameni diverși, oameni interesanți de la care am avut multe de învățat. Am colaborat cu Teatrul Național Marin Sorescu. Și sunt membru al Asociației Bloggerilor Olteni alături de care mă implic în proiecte culturale, culinare și călătoare pentru a vă putea face recomandări cât mai bune pe blog!