Ladies, please!

 

Scriu un articol mai atipic, și nu din frustrare ci din grijă. Azi, o zi cât se poate de relaxantă, cu tot cu pregătirile pentru Paște, am ieșit la cumpărături până în DM și să rezolvăm câteva treburi urgente. Traficul, dificil, ca de obicei… Însă ce mi-a captat atenția a fost vorbitul / butonatul la telefon.

 

Majoritatea celor care făceau lucrul acesta, erau femei. Și tare mult mi-aș dori ca aceste doamne și domnișoare să ia un moment de respiro, să citească aceste rânduri și să se gândească de două ori înainte de a atinge blestematul acela de telefon.

 

Dragele mele, știu că probabil sunteți ocupate, mereu pe fugă, poate forțate de job sau de alte împrejurări, dar nu există altă scuză. Probabil aveți o educație, dar în teorie, pentru că în practică, nu o aplicați. De ce puneți în pericol viața altor oameni?

 

Sunteți frumoase, sunteți mame, fiice, nurori, nepoate… Chiar credeți că nu v-ar duce nimeni lipsa, dacă doamne ferește vi s-ar întâmpla ceva? Pentru că nu voi merge pe principiul, prostul și-o caută cu lumânarea. Nu. Îmi place să cred că vă puteți da o șansă la viață. La una care să nu fie nici în căruț cu rotile și nici într-o lume mai bună, unde să vă contactăm prin ședințe de spiritism.

 

Știu că probabil nu vă place să vă spună alții ce să faceți! Dar decât să v-o spună viața, accidental și răspicat, prefer să îmi răcesc și eu gura, poate ca alții care încearcă să educe, să inducă un cod etic, o conduită, nu perfectă, dar măcar să rărim accidentele. N-ar fi bine? N-ar fi ideal? Eu zic că da.

 

Poate nu v-am convins așa ușor, dar eu zic să vă gândiți de două ori înainte de a mai folosi telefonul la volan. Frumusețea și stilul, banii, nu reprezintă doar exteriorul vostru, ci și interiorul. Aveți grijă de voi!

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.