Beauty tricks încercate de mine. Pentru că îmi place să experimentez. Tocmai de aceea există și partea întâi, a acestei postări! Pe scurt găsiți acolo idei despre cum să prelungiți viața rimelului vostru, cum să avem un ruj mai rezistent pe buze și ce altă întrebuințare poate avea balsamul de păr.

De data aceasta cred că va fi ceva mai inedit, o să păstrez the best for last! Toate trucurile în materie de beauty le-am încercat pe pielea mea, deci garantez că funcționează și sunt chiar potrivite, fără exagerări.

Iluminatorul

Eu am două, unul este de la ArtDeco dacă nu mă înșel și celălalt este vestitul Mary Lou – Manizer. Ambele pe lângă sideful de rigoare, îți iluminează binișor obrăjorii și alte locuri unde este aplicat. Ce facem atunci când nu avem la îndemână un highlighter?

Este suficient un fard alb, ușor sidefat! Fie că vine împreună cu o paletă sau singurel, este un înlocuitor perfect pentru iluminator. Mai ales dacă vă doriți să experimentați puțin, să vedeți cum vă stă, fără să cheltuiți prea mulți bani.

Bronzerul

Eu nu port bronzer decât vara. Duh. Și chiar și așa, mă nemulțumește enorm faptul că majoritatea sunt sidefate grav. În această minunată situație, pentru ceva subtil, am apelat la o pudră. O pudră simplă, de la Avon, cu o nuanță mai închisă decât tenul meu. Și arată foarte bine! Este o tonalitate naturală, fără sidef cât cuprinde și nu pare atât de… make-up-y.

Linerul

În caz că vi s-a uscat linerul, pentru situații urgente de genul acesta, desfaceți repede recipientul de mascara, luați o pensulă oblică și treceți la treabă! Funcționează de minune, mai ales dacă aveți mascara waterproof. Sincer, l-aș folosi mai degrabă ca liner, pentru că personal, nu mă împac cu mascara waterproof de nici un fel. Și am constatat că pe genele mele, nu face nici o diferență.

Fondul de ten

Dacă din greșeală v-ați luat un fond de ten cu o nuanță mai închisă, s-ar putea să puteți rectifica problema. Tot ce va trebui să faceți este să-l amestecați cu o cremă hidratantă de zi. Rezultatul?! Un BB Cream perfect. Sigur, nu va fi o acoperire perfectă, dar măcar aveți asigurată hidratarea tenului și o acoperire minimă, pe lângă nuanța naturală.

Demachiantul

Cred că ați avut și voi seri în care ați venit obosite din oraș și ați intrat în duș, cu machiaj cu tot. Cum gelul de duș se afla fix lângă gelul de duș intim, le-am confundat între ele și până să realizez cu ce mă spălam pe față, era prea târziu. Am zic că până la urmă e ok, a fost ceva mai blând cu pielea mea și oricum urma să ies din duș cu ochi de panda de la rimel, și să mă demachiez cu apa micelară la final.

Când am ieșit din duș, nu aveam ochi de panda! Aveam fața curată și spălată. Sigur, tot m-am demachiat, dar esența este, că gelul intim mă scăpase cu brio de fond de ten, fard de pleoape, liner și rimel (nu waterproof)! Așa că, uneori sunt bine venite astfel de accidente!

Sper că v-au plăcut trucurile descoperite de mine și vi s-au părut interesante. Le puteți da share pe rețelele de socializare, să afle și alte prietene despre ele. Până data viitoare, v-am pupat!

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.