Întotdeauna am asociat perlele cu eleganța, ținutele clasice și înalta societate. Pentru că perlele par să aibă propria lor identitate, adâncită în istoria și cultura acestei lumi.

 

Cadouri și perle

 

Perle sunt clasice, mereu populare și potrivite, indiferent de ținuta aleasă. Simplitatea vine de la forma lor rotundă, iar frumusețea incontestabilă le dă o notă glamour și de mister.

 

Perlele nu au vârstă. Sunt alegerea deosebită a eternului feminin.

 

Asociate cu puritatea – șiragul de perle purtat de mireasă în ziua nunții, sau cu puterea și rezistența femeilor emancipate care au luptat pentru libertatea de exprimare și pentru dreptul lor de a vota.

 

Întotdeauna mi-a plăcut această latură a perlelor! Seriozitatea și eleganța se îmbină într-un șirag ce poate părea fragil. Mai ales în contrast cu proveniența lor exotică și a modului în care ele se obțin!

 

Cadouri și perle, la noi la români poate fi ceva atipic. Cultura noastră abia acum face primii pași către emancipare.  Am dus lipsă de o gândire liniară către viitor și am asociat ideea de prețios, doar cu aurul și argintul. Doar cei plimbați prin lumea largă sau deschiși la minte, știu cu adevărat ce înseamnă un colier cu perle veritabile.

 

De aceea m-am bucurat să văd campania celor de la Blogal Initiative. Cu ocazia aceasta am descoperit magazinul online Cadouri și perle! În urmă cu 9 ani, în România și-au propus să introducă pe piața românească, cultura perlelor.

 

Bijuterii cu perle naturale

 

Sunt ca o metaforă a prezentului continuu, a lucrurilor care dăinuie și reușesc să își schimbe norocul. Precum acea perlă naturală care știe să se ferească de intruși într-un mod cuceritor. Atât de elegant și de inedit, încât noi oamenii, am ajuns să le cultivăm și să le purtăm simbolic, în jurul gâtului sau ca elemente distinctive, alături de bijuterii.

 

Cadouri și perle

 

Cadouri și perle are ca focus femeia, indiferent de tipologia ei. Fiecare femeie trebuie să aibă acces la o bijuterie cu perle, tocmai de aceea au o plajă largă de produse cu prețuri diferite.

 

Fiecare bijuterie pe care o comercializează este însoțită de un Certificat de Garanție, acesta certifică tipul perlei (de apă dulce sau sărată), montura bijuteriei (argint, aur sau aliaj metalic) și / sau placarea ori încrustarea cu alte pietre sau cristale ce sporesc prețiozitatea produsului.

 

Inclusiv modalitatea lor de retur este una foarte simplă, orice produs se poate returna în decurs de 30 de zile sau se poate modifica / schimba la cerere.

Cadouri și perle

 

Pe blogul lor postează foarte des informații utile despre bijuterii și perle! Cum să recunoaștem perlele false de cele naturale, simbolistica perlelor și tipurile de perle (nici eu nu știam că există perle imperfecte, care sunt absolut fascinante!)

 

 

Intrați și pe pagina lor de facebook! Eu le-am dat LIKE instant pentru că îmi place să fiu la curent cu noutățile, iar ei chiar merită toată atenția!

 

Vă sfătuiesc să adăugați Cadouri și perle la Bookmarks! Este unul dintre acele magazine online de unde puteți achiziționa cadouri pentru femeile importante din viața voastră, știind că nu aveți cum să dați greș!

 

Purtate de femei faimoase, precum Margaret Thatcher, Coco Chanel Marilyn Monroe sau Audrey Hepburn, perlele înseamnă alură și prestigiu, succesul feminin și istoria șlefuită șireag cu șireag. Perlele nu s-au lăsat înduplecate de schimbările modei, precum alte bijuterii și nici n-au să o facă vreodată! Se bucură de atenție și în prezent, fiind purtate de femei în întreaga lume!

 

Perla este acea frumusețe interioară pe care unii dintre noi o păstrăm deși adesea suntem asaltați de fragmente mici sau mari de neplăceri. Și perla se formează datorită nisipului din scoică! Așa că orice perlă, într-un șireag, pe un inel sau ca cercei, poartă în sine o poveste. Despre rezistență. Despre luptă.

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

4 Comments

 1. avatar

  Eu inca nu ma consider suficient de doamna incat sa port perle, dar tin minte cat de mult imi placea cand mama mea purta un colier din perle, mi se parea ca e foarte eleganta si sofisticata.

  1. avatar

   Frumoasa amintire ai cu mama ta!

 2. avatar

  Multe din lantisoarele mele au perlute…nu sunt adevarate, evident, dar imi plac. Dintotdeauna mi-au placut!

  1. avatar

   Si ti se potrivesc, sa stii. Esti foarte frumoasa si chiar daca nu sunt adevarate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.