Easy food: două salate

Easy food: două salate ușoare și rapid de preparat. Sunt desigur și foarte gustoase! Mai ales dacă nu aveți așa mult timp la dispoziție și vreți o gustare care să vă țină de foame. Sunt ideale inclusiv dacă vă pregătiți felurile de mâncare pentru toată săptămâna, pentru că se mențin destul de fresh în frigider. 

Avem un fel de salată orientală, doar cu ceapă verde, câțiva cartofi fierți și măsline. Nimic complicat, tot ce trebuie este să asezonați după gust și să adăugați puțin ulei sau oțet, după preferințe.

Depinde ce aveți în frigider, eu una aș mai adăuga și puțin piept de pui pentru mai multă consistență și savoare. Însă cred că ingredientele sunt opționale, adică le puteți schimba. Depinde de ce anume aveți chef. Puteți adăuga fasole în loc de cartofi de exemplu. Sau alte legume. 

 

easy food salata

 

salata de fructe

 

Următoarea este o salată de fructe. Este gustarea perfectă pentru seară sau amiază, atunci când ai chef de ceva rapid și dulce. Puteți adăuga ce fructe vă plac vouă. Eu am ales banane, kiwi și căpșuni.

Le-am tăiat fără a ține cont de formă, pentru că până la urmă ajung în burtă, nu trebuie să fie perfecte, și n-am pus nimic peste ele. Nici zahăr, nici iaurt. Îmi plac salatele de fructe simple, fiind mult mai sănătoase așa. 

Cred că ați putea pune puțină zeamă de lămâie, dacă vă place puțin zvâc sau preferați gustul mai acrișor. Nu-i rău ca idee. Numai să nu adăugați o roșie! Știu că roșia este un fruct, dar nu cred că s-ar potrivi…

În schimb, dacă ar fi după mine aș pune pepene. Nici nu contează dacă este verde sau roșu. Și dacă mi-ar fi poftă de ceva și mai dulce, aș combina fructele cu înghețată. 

Acestea sunt cele două salate cu care am experimentat recent. Nimic dificil. Sper să vă inspire și pe voi! Spor la bucătărit!Comments

comments

Xaara Novack

Marketing Specialist si partener certificat Google, pasionata de acuarela, colaje si videoblogging.

Related Posts

4 Discussion to this post

  1. Natural spune:

    Mai, la fructele alea mergea un sos de Metaxa 🙂 Spor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Latest Stories

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.