Garnier PureActive Skin Naturals apa micelară pentru ten mixt. Un produs de curățare și demachiere a tenului pentru persoanele cu ten gras sau mixt.

Aveam neapărată nevoie de o apă micelară! Nu am mai ajuns în Kaufland să-mi cumpăr din gama Blanchette, așa că am ales-o pe cea de la Garnier. Îmi doream să fac schimbarea asta și de obicei produsele de la Nivea, fie ele șampoane, creme, etc. sunt mult prea hidratante și uleioase? pentru tenul / părul meu. Deci am luat decizia foarte ușor și nu regret deloc!

Garnier PureActive Skin Naturals

Primul lucru pe care l-am constat este că o aplic ușor pe tamponul acela de bumbac, pe care îl folosim de obicei la demachiere. Nu curge pe lângă, poți doza cât dorești, în funcție de nevoile personale și este foarte plăcută în contact cu tenul.

Am constatat și faptul că face o spumă, dar subtil, atât cât să se întindă și să curețe bine. Nu este uleioasă, deci o recomand fetelor ca mine, care au tenul mixt sau gras. O pot folosi fără probleme.

Cantitatea folosită la fiecare demachiere nu este foarte mare, sigur, depinde de fiecare dintre noi în parte. Dacă folosim baza pentru machiaj, fond de ten, bronzer, pudră, iluminator și blush, și fardul de ochi, mascara…sigur că vom folosi o cantitate considerabilă. Chiar și așa, estimez că o sticlă de genul acesta poate avea viață destul de lungă. Pentru mine cel puțin, știu că va rezista câteva luni bune până să cumpăr o alta nouă.

A costat și foarte puțin, în jur de 12 lei cam așa, din Auchan.

garnier pureactive

Și încă ceva! Pentru că suntem la capitolul demachiere. Oricât de obosite ați fi, nu uitați să vă demachiați. Chiar dacă săriți peste rutina cu apa micelară sau demachiantul obișnuit și vă folosiți de șervețele umede speciale sau nu, este bine să dăm jos machiajul după o zi / seară lungă.

Voi ce folosiți pentru a vă demachia?

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

1 Comment

  1. […] voi curăța și înainte de culcare pentru a fi sigură că elimin toate impuritățile. Folosesc apa micelară de la Garnier pentru acest lucru și o cremă regenerantă de la […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.