Covrigeii fini și irezistibili de la Grand Papa, te duc până în Italia!

grand papa

Nu știu cum este în alte zone, dar aici în Oltenia și la mine acasă, suntem mari covrigari. Până și câinele meu s-a născut cu covrig în coadă! Nu glumesc, are codița încovrigată! Poză ca dovadă.

Colac peste covrig, pe mine dacă mă rogi cu croasanți, plăcinte sau alte delicatesuri, tot la covrigi trag. Pentru că îmi plac mâncărurile și preparatele oleacă mai sărate sau cu un gust care să nu fie exagerat de dulce.

 

Grand Papa

 

Covrigeii și biscuiții frăgeziți de la Grand Papa sunt preferații mei! Cei de la Blogal Initiative au fost tare răi să mă pună să aleg un sortiment. Mi-a luat ceva timp de gândire și am ajuns la o singură concluzie:

 

grand papa

 

Ador biscuiții lor, frăgeziți cu vin alb! Îmi plouă în gură atunci când mă gândesc la combinațiile în care îi pot asocia!

În primul rând au un mix perfect între sarea iodată din compoziție și laptele care le dă acea dulceață subtilă. Iar faptul că sunt frăgeziți în vin, le oferă un gust bun atât între timp, cât și după ce îi mănânci! Acum înțeleg de ce pentru Grand Papa fin înseamnă frăgezit cu vin.

 

Biscuiții frăgeziți cu vin alb îmi plac cu brânza brie de la Delaco, pentru că este cremoasă și contrastează cu biscuitul crocant și sărat, care intensifică aromele amândurora.

 

Biscuiți  frăgeziți cu vin alb = LOVE

 

Și îi ador cu gem de casă!

Pentru mine asta înseamnă FIN. Contrastul dintre dulce și sărat este mereu câștigător atunci când vine vorba de propriile mele papile gustative! Sarea iodată din compoziția lor face ca dulcele sănătos al gemului să devină și mai pregnant. Iar sarea și bucățile de biscuit ți se topesc în gură, pur și simplu. Yum yum! Merită să încercați și voi! Eu i-am gustat cu gem de vișine și combinația acesta este printre favoritele mele!

 

Dar neapărat să aveți și vin alb alături! Aș alege unul care să fie ușor acid și fructat, care să potențeze aroma ingredientelor dar care să dea și acea senzație de răcoritor și să potolească setea. Un Sauvignon Blanc, cât mai recent și mai proaspăt, pentru o masă frugală dar sățioasă! Iar dacă îl savurez în excursie, în ținuturile vinurilor fine, nu m-aș supăra deloc!

 

Vinul alb și biscuiții frăgeziți cu vin alb, asociați cu brânza brie sau gem de casă, vor schimba total ideea unei gustări simple și dacă le oferiți ca aperitiv la o petrecere sau într-o seară cu prietenii, garantat veți face senzație! Iar partea cea mai mișto este că puteți câștiga premii frumoase dacă sunteți fani Grand Papa!

 

Cui nu i-ar place o excursie circuit în Riviera Italiană – Nisa – Provence?! Ehhhh?! Mai ales dacă îți plac gustările delicioase sau combinațiile gurmande, alături de un vin bun!

 

Puteți câștiga o astfel de excursie, dar și premii zilnice (câte un troler pentru vacanțe) cumpărând produsele Grand Papa cu eticheta promoțională! Dacă sunteți nerăbdători, puteți trimite repede de pe telefon un sms la 3773 (tarif normal în rețelele Orange, Vodafone și Telekom) cu codul promoțional sau îl înscrieți direct pe site-ul lor, în timp ce savurați pe îndelete produsele alese. Campania durează de pe 15 iunie până pe 14 august 2017, cât să prindeți sezonul perfect pentru relaxare cu mult soare!

 

 

Indiferent că îți plac covrigeii frăgeziți cu vin alb, rosé sau roșu, ori cei cu măsline sau biscuiții crocanți, gustarea ta preferată îți poate aduce cele mai fine premii vara aceasta!

 

Mi-ar place să câștig excursia și să merg în Riviera Italiană, cum nu?! Dar dacă aș câștiga un troler, tot mi-ar fi de folos. De regulă în vacanță nu îmi place să iau cu mine tot dulapul și toate catrafusele. Însă nu-mi lipsesc chestiile specifice: SPF 50, o carte bună, sau mai multe depinde de caz, de ronțăit biscuiți sau covrigei frăgeziți în vin pentru gustărici, și ceva medicamente pentru diverse dureri pentru că în fiecare vară pe mine mă ia câte un dinte sau măsea, când mi-e lumea mai dragă!

 

Așadar, nu uitați de concursul Grand Papa din vara aceasta! Să avem succes!

Comments

comments

Xaara Novack

Marketing Specialist si partener certificat Google, pasionata de acuarela, colaje si videoblogging.

Related Posts

2 Discussion to this post

  1. Chiar ieri mi-am făcut plinul în sertarul cu bunătăţi, unde stau la loc de cinste biscuţii şi covrigeii Grand Papa…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Latest Stories

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.