Demult căutam un serial de comedie bun, cu ironii fine, fără clișee tipice. Am văzut din greșeală un episod Hot in Cleveland pe Euforia, așa că l-am descărcat repede pentru a-l privi după bunul plac.
 
Aflându-se într-un avion ce călătorea spre Paris, trioul de doamne din Los Angeles, «aterizează» forțat în Cleveland. Aici hotărăsc a face un popas definitiv.
 
Sunt uimite de atmosfera primitoare și de bărbații ale căror gusturi nu au fost alterate de cosmopolit. Melanie, Joy și Victoria își găsesc o locuință pe placul lor, cu bonus inclus! Li se alătură năzbâtioasa bunică Elka ale cărui principale trăsături sunt cheful de viață și de bărbați, dar și ironia din dotare. Un fel de bunicuța cu Tweety gone wild.
 
Melanie este o scriitoare și mamă divorțată. Ea își dorește să întâlnească marea dragoste. Motivul acesta fiind cel care o determină să facă acea călătorie spre Paris, dar care deviază în Cleveland definitiv.
 Joy, se ocupă de cosmetizarea sprâncenelor a numeroase vedete. Nu s-a căsătorit niciodată, dar are un copil dintr-o relație clandestină pe care este nevoită să-l dea spre adopție. Are o relație de antipatie prin alianță cu mama ei.
 
Victoria este o actriță complexată, divorțată de cinci ori. Obsedată despre cariera ei și despre rivala Susan Lucci. Are doi copii, fiica ei, o apariție minunată a actriței Jennifer-Love Hewitt. Joacă rolul de actriță și specialistă în dramatisme și manipulări precum mama ei, și fiul, un inginer.
 
Hot in Cleveland un serial de comedie pe care îl recomand. În el apare și famimoasa băbuță Betty White, din Golden Girls. Probabil unii o știți din reclama de la Snikers. 
 
Și dacă tot sunt la capitolul recomandări – personale și subiective, trebuie să adaug, pentru că nu sunt un critic avizat – dar sper să nu priviți vreodată Running Wilde. Ceva mai plictisitor și inutil nu am privit în viața mea.

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

3 Comments

 1. avatar

  Daca spui tu ca merita, te cred pe cuvant. Adaug pe lista 🙂

 2. avatar

  suna interesant! am sa îl caut, multumesc pentru recomandare!

 3. avatar
  Xaara Novack says:

  Lillee nu o sa te plictisesti.:) Plus ca la inceput chiar precizeaza ca a fost filmat in fata unei audiente, live. Deci rasetele sunt chiar rasete.
  CARMEN ma bucur ca ti se pare bun de privit. Si scuze ca tot am codit de la “Miercurea fara cuvinte” dar inca sunt la repaus.
  O zi cat mai frumoasa la amandoua! >:D<

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.