Evident, încă nu am Beauty Blender-ul, unicul și originalul. Nu îmi permit încă să investesc în astfel de produse și dacă o fac, de regulă aleg ceva legat de îngrijirea tenului și nu de cosmetică. Deh. Poate pe viitor.

Ce este un Beauty Blender?

Un burete cosmetic care ajută la aplicarea produselor cosmetice cum sunt fondul de ten, crema BB sau CC, pudra, iluminatorul sau pudra bronzantă. Depinde de fiecare dintre noi cum alegem să-l utilizăm,

După folosire se curăță ușor, cu apă și săpun, și este indicat să-l puneți la uscat într-un loc deschis. Abia după aceea, îl puteți depozita într-un sertar, în trusa de farduri sau în alt loc unde vă țineți burețeii.

Cum se folosește un Beauty Blender?

Se udă până ce devine foarte moale și maleabil, după care îl folosim pentru a aplica fondul de ten, BB sau CC cream.

Desigur, industria cosmetică a venit cu bureți negri pentru machiajele de lungă durată, cu bureți albi pentru persoanele cu pielea sensibilă, și tot așa. Este normal ca unii să tragă de orice se vinde bine și este folosit. Personal, cred că un burete simplu din acesta, poate face treabă bună dacă produsele pe care le folosim noi pentru un machiaj sunt cele adecvate.E-bay Beauty blender

Primul burețel îl am de pe e-bay. L-am cumpărat acum vreo trei ani și mi s-a părut atunci o investiție bună. Nu se umflă la contactul cu apa, dar se înmoaie mai mult și devine mai maleabil. Fondul de ten devine foarte ușor de aplicat și pe ten, se observă diferența între a-l aplica cu buretele sau cu o pensulă.

Cu un beauty blender produsul este tapotat și pătrunde cu mai multă ușurință în piele, comparativ cu o pensulă unde trebuie să avem mișcări repetate la nivelul pielii. Inclusiv timpul de aplicare este mai scurt cu un burețel.

Are două aspecte negative: se murdărește ușor și reține din produsul folosit în materialul său.

Nu este WOW, ce magnific să folosesc acest produs, dar e OK pentru ceea ce face.

Ebelin Beauty blender

În comparație cu celălalt burete, este mai moale și mai pufos. Are o textură catifelată și se umflă puțin atunci când este umezit. Fondul de ten se aplică rapid și ușor, buretele moale ajută la distribuția produsului.

Acesta este un burețel foarte bun, se murdărește dar se curăță foarte ușor și nu reține produsul în material.

Îl găsiți în oricare magazin DM din orașul vostru. Eu l-am prins la reducere și a fost 9 lei. Vi-l recomand cu drag.

Iar dacă doriți să achiziționați online, cei de la BrushArt Face au și eu bureți de machiaj în formă de picătură. În culori diverse! Și forme diverse.

Voi folosiți bureței pentru machiaj?

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

2 Comments

  1. avatar

    Chiar azi am lucrat putin la o postare despre buretii de machiaj! :))
    Mie cel de la Ebelin – dar cel mov cred, mi-a placut mult!!! si cel de la Real Techniques, de care mi-e cam dor, sincer!

    1. avatar

      Nu am ajuns sa-l incerc pe cel de la RT dar stiu ca-i bun pentru ca na, e laudat tooot timpul 😀 Sunt curiasa sa citesc postarea ta! <3 Spor la scris!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.