Revlon Colorstay  este un fond de ten pe care îl vedeam lăudat foarte mult în online, încă de acum doi ani. Probabil ați observat și voi tendința aceasta de a se promova anumite produse, să le folosescă mai toți influencerii și să se vorbească despre ele într-una. Așa a fost și cu Revlon Colorstay, în special varianta sa pentru tenul gras / mixt.

Abia după ce a încetat hype-ul, adică după un an, l-am achiziționat și eu. Pe atunci era vară, eram în concediu la Arad și îmi doream un fond de ten care să mă ajute să nu îmi mai lucească tenul atât de mult. Aici cred că se potrivește excelent zicala cu ai grijă ce îți dorești pentru că ți se poate îndeplini.

Nu mă înțelegeți greșit, fondul de ten face fix ceea ce promite, dar pe atunci tenul meu era în tranziție, nu se simțea cel mai excelent datorită stresului și a faptului că abia reușeam să mențin o rutină de îngrijire costantă. Așa că n-am fost cei mai buni prieteni, o perioadă îndelungată de vreme.

fond de ten revlon colorstay

Revlon Colorstay fond de ten varianta pentru tenul gras / mixt

Este un fond de ten accesibil și pe lângă acest detaliu îmi place că vine într-o varietate de nuanțe destul de generoasă. Eu l-am achiziționat dintr-un DM din Arad și l-am testat pe ten în ziua aceea. Mi s-a părut destul de OK încât să-l iau pentru că mi-a matifiat tenul. Așa cum promite.

Are și SPF 15 și promite un machiaj de lungă durată. Vom reveni desigur asupra acestui detaliu.

Ambalajul Revlon Colorstay fond de ten

Este tipic, nu are nimic special în comparație cu alte fonduri de ten. Mi se pare că este un produs care implică fix ceea ce se dorește: accesibilitate. Din toate punctele de vedere.

Adică recipientul este unul simplu, cu pompiță care este ușor de folosit. Are un capac care să mențină produsul intact, sigilat și igienic. În afară de recipentul de sticlă, restul componentelor sunt din plastic. Însă nici nu pare a fi cel mai ieftin plastic. Se observă totuși rezistența sa.

Comparat de exemplu cu al meu Mac Fix Plus a cărui pompiță s-a stricat și sigur, vorbim de un produs diferit, dar totuși fabricat din plastic și ușor mai scump, zic că există situații în care branduri mari dau greș. Aici nu este cazul.

Aplicare Revlon Colorstay fond de ten

Vorbesc despre asta pentru că un fond de ten se poate aplica în mai multe moduri. Insist să menționez pentru că poate doriți să aflați care este varianta care a funcționat bine în ceea ce mă privește.

Aplicat cu pensula

Eu l-am aplicat inițial cu o pensulă de blending specială pentru aplicarea fondului de ten. În general nu prea îmi place să aplic fond de ten cu pensula pentru că mi se pare că rămân urme și perii înghit mai mult produs decît trebuie.

Nu mi-a plăcut cum s-a aplicat, mi se pare că este un fond de ten ce se usucă rapid și nu prea îți permite distribuirea sa uniformă pe ten. Iar în momentul în care reaplici, arată descuamat. Se ia sau se adună în anumite locuri.

Aplicat cu degețelele

Următoarea aplicare a fost cu degetele și pot spune că este mai lejeră. Mai simplă. Mi se pare că este ideal pentru începători pentru că îți oferă ocazia de a simți textura produsului și de a te juca puțin cu el pe ten.

Aplicat cu un beauty blender

Apoi am aplicat și cu burețelul sau acel beauty blender, ușor umezit. Mi-a plăcut de asemenea. Cumva fondul de ten nu s-a acumulat în burete precum alte fonduri de ten. Detaliu care mi-a plăcut.

Prin urmare varianta ideală pentru mine este ultima.

fond de ten revlon colorstay pareri

Efectele acestui fond de ten

Aici s-ar putea să nu vă placă, chiar dacă aveți tenul gras. Pentru că este un fond de ten care se usucă destul de repede, nu prea îți permite distribuire și atunci când s-a uscat, oferă pielii un aspect pudrat.

Aș putea spune că este un fond de ten pudră. Pentru că așa are finish-ul.

În cazul în care nu aveți o rutină de skincare bine pusă la punct, să știți că nu vă va plăcea acest fond de ten. Am trecut prin asta la începuturi. Mi se părea dificil să lucrez cu el și am ajuns să-l pun în cutia cu produse terminate și păstrate pentru poze stock.

Pentru că tenul meu nu era în cea mai minunată formă a sa. Nu mai era gras, deja trecea de la un ten gras la un ten normal către uscat. Și atunci era dificil să folosesc acest fond de ten care nu prea îi era dedicat.

Bine de știut:

Având în vedere că se usucă și are un aspect pudrat, dacă aveți pori dilatați sau riduri de expresie, s-ar putea să se strângă în acele zone. Și ele să devină cu atât mai pronunțate.

Ce îmi place însă, este că acest fond de ten îți spune când pielea ta nu are cel mai bun moment și poți lua măsuri prin a o hidrata mai des. Îți poți forma o rutină de skincare care sigur după o vreme se va împăca cu acest fond de ten.

Așa s-a întâmplat în cazul meu.

Compoziția Revlon Colorstay fond de ten

Este una cremoasă dar greoaie. Aș putea-o asemăna cu modul în care arată tempera aplicată pe pânză atunci când nu o diluezi. Ei precizează pe spatele produsului că are un lightweight feel, adică nu simți acest fond de ten pe față. Dar el se simte. Știi că este acolo pentru că nu este chiar ușurel.

Însă nu cred că este un impediment sau ceva negativ. Este totuși un fond de ten care acoperă foarte bine imperfecțiunile și are SPF 15.

Ingredientele Revlon Colorstay fond de ten

Conține ingrediente diverse, unele bune altele mai puțin bune. Ce nu prea îmi place este faptul că are în compoziția sa parfum. Iar parfumul poate sensibiliza unele tenuri. Al meu este deja sensibil, așadar n-am să îl folosesc prea des.

În schimb are ingrediente care ajută la protejarea tenului împotriva radiațiilor UVA și UVB, sau ingrediente care să-l hidrateze. Conține și ceva antioxidanți și alte ingrediente care au proprietăți anti- inflamatorii.

Așadar câte puțin din toate. Fiind un produs cu un preț bun, zic că și ingredintele sunt mai mult decît OK.

revlon colorstay fond de ten

Concluzii

Revlon Colorstay fond de ten l-aș recomanda persoanelor care preferă un look pudrat și care au un ten fără prea mari probleme: fără pori dilatați, fără coșuri sau multe riduri de expresie.

Nu cred că se potrivește oricui, mai ales că îți trebuie răbdare să-i accepți modul de acoperire și modul de aplicare. Faptul că se usucă repede și că poate nu se va înțelege cu restul produselor de make-up.

Însă are un preț bunicel și o acoperire la fel de bună. Este un produs care cred eu, ar merge către un consumator dedicat, cu preferințe clare și care are răbdare. Și căruia îi place foarte mult partea aceasta de descoperiri cosmetice, de experimentat cu diverse produse.

Nu cred că este pentru fetele sau femeile care se grăbesc, au nevoie de un produs care să le ofere acoperire fără bătăi de cap și care să nu fie dificil de folosit.

Din punctul meu de vedere desigur. Așa că luați tot ce citiți aici pe blog, cu o picătură de scepticism și faceți voi cercetarea voastră. La fel procedez și eu. Mă informez, mai dau o șansă și până la urmă tragem concluziile.

Dacă v-a plăcut articolul și îl găsiți util, give some LIKE! Vă aștept și pe Instagram unde vorbim mai des despre astfel de produse și despre multe altele. Vă pup!

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.