CC Cream Gerovital Plant este un produs pe care îl folosesc de foarte mult timp! Încă de pe vremea când avea altă denumire și oferea trei sau mai multe variante. De pe atunci am adorat acest produs, pentru că variantele sale erau în funcție de tipul de ten. Iar acoperirea era una perfectă. Adică nu era o cremă corectoare care să-ți acopere tenul așa cum o face un fond de ten, însă avea o acoperire bună, în special dacă reaplicai.

Ca să vă dați voi seama cât de mult mi-a plăcut acest produs, m-am și înscris la un concurs pe pagina de Facebook care aparține brandului Farmec România. Culmea este că am câștigat concursul și v-am povestit despre mersul meu la București la Atelierul de Selfie.

Atunci când au retras de pe piață crema lor CC mi-a părut rău, am avut un moment de tristețe interioară dar cred că tot în același an, a și reapărut varianta înbunătățită a sa! Evident că am înșfăcat-o cu prima ocazie. Recunosc, am avut emoții. Nu știam dacă va fi la fel de bună ca vechiul CC Cream.

crema cc gerovital plant

CC Cream Gerovital Plant vs. CC Cream Gerovital Happiness

O să facem puțin o diferențiere a celor două, nu pentru că ar fi ele extrem de diferite, însă de dragul amintirilor simt nevoia să adaug și aceste detalii.

Prima variantă, CC Cream Gerovital Happiness avea 50 ml și venea în trei variante:

  • cu aromă de piersică, oferind o nuanță medie pentru ten
  • cu aromă de zmeură, care era o nuanță deschisă
  • si cu aromă de afine, aceasta fiind nuanța cea mai închisă

Aspectul oferit era unul natural și hidratant. Mi-a plăcut faptul că nu încărca tenul și avea o acoperire bunicică pentru un CC Cream.

CC Cream Gerovital Plant are 30 ml și vine într-o singură nuanță, medium. Ce îmi place este că au păstrat foarte bine formula, pentru că are același aspect natural și hidratant. Nuanța de asemenea cred că au lucrat la ea, pentru că deși este medium, se potrivește inclusiv persoanelor palide, așa cum sunt eu. Deci, au îmbunătățit produsul.

OK. Acum că am menționat toate acestea să revenim la crema noastră cea de toate zilele.

CC Cream Gerovital Plant

CC Cream Gerovital Plant

De menționat că ingredientele acestui produs sunt în proporție de 94% de origine naturală. Lucru care mi-a plăcut, și celelalte creme CC erau formulate cu atenție însă mi-am dat seama că au îmbunătățit formula.

Un alt plus este acela că se găsește foarte ușor. În orice DM sau Auchan, eu am comandat-o online ultima dată. Îmi place accesibilitatea aceasta a produselor Farmec – Gerovital. Aici la Craiova aveam inclusiv un magazin fizic Farmec – Gerovital , la a cărui deschidere am participat.

Gerovital Plant CC Cream

Ambalajul CC Cream Gerovital Plant

Pot spune că este unul tipic și nu prea. Mi se pare că produsele Farmec – Gerovital au devenit din ce în ce mai bune de-a lungul anilor, iar lucrul acesta se vede inclusiv în aspectul produselor și al ambalajelor cu care acestea vin.

Mi se pare că linia către care merg este una clasică, dar pe de altă parte mi se pare că țin foarte mult cont de trenduri și de tot ce înseamnă atenția la detalii, branding și design.

CC Cream Gerovital Plant vine într-o cutie de carton frumoasă, cu un design atractiv. Fără a fi încărcat sau prea colorat, este un produs care îți vorbește prin ambalajul său încă din prima. Tot pe cutia de carton găsiți informațiile legate de ingredientele produsului.

Iar recipientul este unul clasic, dintr-un plastic mat și fin. Are un capac ce se desface și îți permite să dozezi produsul așa cum îți dorești.

CC Cream Gerovital Plant și efectele sale

Pe site sunt menționate beneficiile acestei creme CC, printre care estomparea imperfecțiunilor și a semnelor de oboseală, matifierea tenului și netezirea sa. De asemenea precizează că protejează împotriva factorilor externi. 

Acum să vă zic experiența mea și a tenului meu cu acest CC Cream Gerovital Plant.

În primul rând partea cu matifierea tenului este puțin departe de realitate. Este un produs care menține tenul hidratat, nu-l usucă și dacă îi oferă matifiere, este una subtilă. Nu veți străluci ca un glob de brad, dar nici nu veți avea acel ten mat cu aspect de puf de piersică.

Ceea ce este bine, zic eu! Pentru că extremele nu sunt niciodată bune. Hidratarea este întotdeauna opțiunea cea mai benefică și sănătoasă, chiar dacă aveți un ten gras. Așa cum l-am avut și eu foarte mult timp.

Netezește pielea, se așează frumos și uniform pe ten astfel încât să ofere un aspect natural, însă nu acoperă acele semne de oboseală. Poate doar dacă aplici câteva straturi în plus.

Apropo de asta, se poate aplica în mai multe straturi! Deci poți obține o acoperire mai mare, dacă este ceea ce îți dorești.

CC Cream Gerovital pareri

Compoziția CC Cream Gerovital Plant

Este un produs de tip cremă, probabil vă dați seama din descriere și din titlu. Așadar, este o cremă corectoare pentru ten, hidratantă și cremoasă. Datorită faptului că este cremoasă, se întinde cu ușurință și nici nu se usucă rapid pe ten astfel încât să vă fie greu să reveniți și să corectați sau să reaplicați.

La mine s-a comportat excelent în combinație cu multe produse, fie ele de tip cremă sau pudră. Așadar nu este genul de produs care să fie pretențios atunci când ne machiem și pe care să nu putem conta.

Simplu de folosit, practic, accesibil și bun! Cred că am să repet asta și la final.

Ingredientele CC Cream Gerovital Plant

Ce nu îmi place la cei de la Farmec este că nu îți pun lista cu ingrediente pe site. Sigur, este interesantă explicația lor cu Complexul Poliplant Microbiom Protect, dar până acolo mi-aș fi dorit olecuță de transparență.

Naturale și restul de ingrediente pentru conservarea formulei, dar… pauză. Sigur, pe produs avem listuța. Însă observ lipsa asta de transparență din partea fooooaaarte multor branduri. Suntem în secolul vitezei, am o aplicație pe mobil care citește aceste ingrediente și îmi spune ce fac ele. Nu văd de ce să ne mai ascundem după deget.

Am să vă pun un link cu ingredientele analizate pe un site specializat, mă bucur că cineva și-a rupt din timp și a făcut munca asta de cercetare pentru ca noi restul să putem avea aceste informații la botul calului, cum ar veni.

Este un lucru care mă bucură, pentru că oamenii își doresc din ce în ce mai mult să fie informați. Astfel putem descoperi cât mai multe lucruri despre produsele care ne plac!

Gerovital Plant crema CC

Concluzii

CC Cream Gerovital Plant este și va rămâne unul dintre produsele mele preferate! În primul rând datorită compoziției ușoare și hidratante, a acoperirii bune care îți permite să reaplici și a efectului pe care îl are pe tenul meu.

Odată aplicat tenul meu se simte bine, ca și cum l-aș fi dat cu o cremă hidratantă, nicidecum cu un CC Cream. Îmi place că îmi dă inclusiv acel aspect de ten sănătos și radiant. Radiant, hai că acesta era cuvântul potrivit! Tenul are un aspect frumos cu acest produs.

De asemenea are în compoziție oxid de zinc, care protejează împotriva razelor UVA și UVB, dar și alte ingrediente care oferă astfel de protecție.

O să repet ce am zis mai sus: Simplu de folosit, practic, accesibil și bun! Foarte bun!

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.