Avene Cleanance Hydra cremă calmantă, hidratantă și reparatoare mi-a fost recomandată într-o farmacie Sensiblu, de către una dintre farmaciste. Îmi doream o cremă pentru tenul meu sensibil și aceasta a fost recomandarea ei. Deloc rea aș putea spune, dar cred că se putea mai bine.

Am început tratamentul cu această cremă în primăvara lui 2019 și am terminat crema în iarnă. A fost un proces pe care l-am studiat cu atenție, pentru că am tot căutat high and low ceva bun pentru roșeața care a pus stăpânire pe obrajii mei.

Avene Cleanance Hydra crema

Avene Cleanance Hydra cremă calmantă

Este o cremă hidratantă care se vrea a fi reparatoare. Indicată inclusiv după tratamentele dermato – cosmetice. Acelea care îți lasă pielea ușor iritată sau uscată. Mai nou văd că o recomandă și persoanelor cu acnee. Am folosit-o aproape jumătate de an, până când s-a terminat și evident, vă pot spune părerea mea despre ea.

Ambalajul Avene Cleanance Hydra

Avene Cleanance Hydra cremă calmantă vine într-o cutie de carton, clasică care are un design deloc complicat. Tot pe acea cutie regăsim și ingredientele din care este compusă crema.

Recipientul este unul din plastic, simplu și igienic. Storci tubul pentru produs și aplici. Nu este o cremă care să vină într-un borcănaș în care bagi degetele. Dozajul se face ușor, cei 40 ml de produs care se află în acel tub este suficient cât să vă ajungă măcar trei – patru luni, cu aplicare zilnică.

Eu nu am folosit-o seara, însă. Am folosit această cremă exclusiv dimineața, pentru hidratarea tenului. Pentru seară aveam alt tip de produse.

Avene Cleanance cream

Mod de utilizare

Așa cum vă povesteam sus, am folosit-o în rutina de îngrijire de dimineață. Am aplicat puțin produs, cât un bob de fasole sau de mazăre. Avene Cleanance Hydra cremă calmantă este o cremă cu o consistență cremoasă spre apoasă. Se întinde ușor și intră repede în piele. Nu este lipicioasă, are o consistență ușoară.

Poate datorită acestei consitențe către apos, au decis să o recomande și persoanelor cu acnee. În caz că aveți acnee, ideal ar fi să consultați un specialist înainte de a cumpăra un astfel de produs.

Efecte

Ei bine, n-am observat schimbări notabile. Este o cremă hidratantă, ca oricare alta. Fie că îmi luam una mai scumpă sau mai ieftină, tot același rezultat l-aș fi avut. Așa că nu vă puneți toate speranțele în aceste produse. Fiți conștiente că ridurile, coșurile sau în cazul meu, roșeața, nu se tratează decât în cabinetele specializate.

Cu toate astea, putem folosi aceste creme pentru menținerea unui ten hidratat și sănătos. Un fond de ten se va așeza mai bine pe un astfel de ten, ridurile nu dispar, dar devin ușor mai estompate de o cremă hidratantă.

crema de fata Avene

Ingrediente Avene Cleanance Hydra

Le puteți căuta pe skincarisma sau pe alte site-uri de specialitate. Există informație la ora actuală, cât în lung și în lat. Pe scurt, conține și ingrediente bune și ingrediente mai puțin bune. Avene Cleanance Hydra cremă calmantă este un produs tipic, să știți. Nu există produse de skincare perfecte, pentru că au nevoie de conservanți sau de diverși emolienți pentru a se fixa împreună. Inclusiv unii parabeni, pe care noi îi vedem ca pe niște monstruleți, așa cum sunt expuși ei în orice text de marketing, nu sunt atât de nocivi precum am crede.

Pe scurt, crema aceasta are opt ingrediente care au potențial de a provoca acnee fungică. Cinci ingrediente bune pentru piele și unul nașpa pentru pielea sensibilă, care este un parfum folosit cu rolul de a le masca pe celelalte. Cum vă ziceam mai sus.

De aceea, uneori, riscăm să dăm banii și să fim dezamăgiți. Tenul nostru se poate irita sau poate căpăta cîteva coșuri în special în primele utilzări. Tocmai de aceea am început să fac recenzii la astfel de produse. Am dat banii pe ele, vreau ca alte persoane, care își doresc acest produs și poate s-au hotărât să-l cumpere, să fie informate. Să știe despre ingrediente, despre cum se simte crema pe ten sau despre experiența mea per ansamblu.

Avene Cleanance Hydra pareri

Concluzii

Avene Cleanance Hydra cremă calmantă este un produs tipic. Hidratează tenul, nu îl irită și îl face să se simtă bine. Mi-a plăcut faptul că este ușoară, o caracteristică ideală pentru persoanele cu tenul gras, predispus iritațiilor. În ciuda faptului că are în compoziție ingrediente care provoacă acnee sau sunt comedogenice, eu nu am avut coșuri atât cât am folosit-o. Însă tenul meu nu prea este predispus la acnee. Am un coș odată pe lună și asta doar dacă îmi ating fața cu mâinile. Obicei prost, știu.

Eu nu am mai recumparat-o. Mi-am dorit să încerc și alte creme hidratante, de la alte brand-uri. Pe viitor am de gând să-mi formez o rutină mai clară. Momentan singurele produse constante aflate în rutina mea de îngrijire sunt cele de la The Ordindary. În rest, cremele hidratante, le-am tot schimbat.   

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.