Despre gama Hydra Vegetal auzisem în online și atunci când am văzut campania celor de la BuzzStore, nu am stat pe gânduri și m-am înscris! Mai ales că am mai testat în trecut o gamă asemănătoare de la Yves Rocher, Serum Vegetal. Găsiți articolul pe blog.

Produsele Yves Rocher îmi plac foarte mult. Printre preferatele mele se numără parfumul So Elixir Purple, a cărui recenzie o găsiți pe blog și pe care vi-l recomand. Persistă foarte bine, are un preț excelent și un miros misterios, atrăgător. Un alt produs Yver Rocher care îmi place este gelul de duș cu cafea. Și pe acela îl recomand, are un miros intens și dulce. Chiar îți face poftă de o cafea bună dar îți și oferă energia aferentă.

Hydra Vegetal de la Yves Rocher este o gamă de produse pentru îngrijirea tenului, așa cum probabil v-ați dat seama. În kit-ul de testare am primit produse pentru rutina completă de îngrijire. De cum le-am primit, n-am încetat să le folosesc! O să vedeți și de ce!

BuzzStore păreri

Hydra Vegetal de la Yves Rocher, gama ultra-hidratantă cu Edulis

Este o gamă intens hidratantă, datorită plantei Edulis. În primul rând această suculentă minunată provine din grădinile BIO din Bretania. Acolo crește în cele mai bune condiții. Edulis are un mecanism hidric superior, tocmai de aceea este ingredientul principal al gamei Hydra Vegetal.

Edulis oferă o hidratare intensă, de până la 48 de ore. Este o plantă interesantă, cu frunze triunghiulare de un verde crud, care prezice faptul că planta este plină de celule de apă. Provine dintr-o filieră vegetală durabilă, fiind cultivată prin agricultură BIO în câmpurile Yves Rocher, din localitatea Gacilly. Țin minte că cei de la Yves Rocher au invitat câțiva influenceri acum mulți ani în acea zonă a Franței. Este un loc divin!

Ce îmi place este că cei de la Yves Rocher au dat tonul de-a lungul timpului în ceea ce privește produsele BIO, ambalajele blânde cu planeta și tot ce înseamnă reciclare. Recipientele lor sunt atent alese, iar ingredientele la fel.


hydra vegetal ser lichid ten

Hydra Vegetal de la Yves Rocher și pasul unu – Ser lichid ultra – hidratant

Primul pas este unul clasic, un ser pentru ten. Recipientul în care vine este unul de sticlă, cu vârful de plastic, ușor de folosit și de reciclat. Are o pompiță care distribuie simplu produsul. Nu am întâmpinat probleme de utilizare și nu s-a blocat deloc. Așadar ambalajul este de calitate.

Serul are o textură lichidă, apropropriată de gel. Seamănă cu mici bule în interiorul unui lichid transparent, ceea ce mi se pare interesant. Are o textură apoasă pe piele, care odată aplicată și masată, devine cremoasă și intens hidratantă.

produse pentru ten uscat

Tenul se simte revitalizat, pe durată îndelungată. Produsul intră rapid în piele și nu rămâne lipicios. În cazul în care îl aplicați singurel.

Dacă îl veți aplica deasupra unui alt gel însă, așa cum am procedat eu uneori, să știți că devine lipicios. Eu l-am folosit alături de vitamina C. Partea bună este că ajută restul produselor să intre rapid în piele.


crema gel zona ochilor hydra vegetal

Gel hidratant anti – oboseală pentru zona ochilor – pasul doi, pentru mine

Pentru mine acesta este pasul doi. Le-am inversat, știu, doar că este o preferință personală. Până ce intră serul lichid în piele, mă ocup de zona ochilor.

Gelul hidratant anti – oboseală din gama Hydra Vegetal de la Yves Rocher vine într-un recipient simplu, de plastic. Are un design specific gamei și culorile ei, de asemenea. Mărimea sa este tipică, adică conține vreo 15 ml. Suficient pentru un produs de acest gen.

crema zona ochilor

Are o textură de gel, este foarte răcoritor odată aplicat în zona ochilor. Se simte plăcut, cremos și hidratant. Imediat se observă aplicarea sa, pentru că ridică cumva aspectul din zona aceea. Luminează și hidratează.

Un alt aspect care mi-a plăcut este că nu devine lipicios la final. Multe produse de acest tip, au tendința să intre în piele și să lase în urmă un aspect lipicios. Ca mai apoi să devină supărător pentru că ridurile dintr-o zonă și așa sensibilă, se lipesc între ele. Acest gel hidratant pentru zona ochilor este perfect însă! Intră rapid în piele și oferă luminozitate, hidratare și o privire mai trează. Eu îl aplic dimineața și se observă diferența.


crema gel hydra vegetal

Crema gel pentru hidratare intensă timp de 48 de ore – pasul trei

Vedeți că n-am spus pasul final? Nu. Pentru că pasul final pentru mine este SPF. Ceea ce vă recomand și vouă. Iar cei de la Yves Rocher au inclusiv în această gamă o cremă gel hidratantă cu SPF20.

Crema gel pentru hidratare îndelungată vine într-un recipient de sticlă, cu capac de plastic. Design frumos, vesel, care să scoată în evidență detaliile gamei Hydra Vegetal de la Yves Rocher.

cremă hidratantă pentru tenul uscat

Este o cremă gel care devine cremoasă și se întinde plăcut pe piele. Mi se pare că ajută restul produselor să intre mai ușor în piele. Lasă tenul intens hidratat și foarte luminos. În prima seară când am aplicat produsele am simțit imediat hidratarea, iar a doua zi dimineața, tenul meu era încă hidratat și luminos. Plumped, așa cum spun englezii. Arăta și se simțea bine.

yves rocher hydra vegetal pareri

Ce mi-a plăcut cel mai mult la gama Hydra Vegetal de la Yves Rocher

Lasă pielea atât de bine hidratată încât până și fondurile de ten care sunt mai mate sau pretențioase, se aplică foarte bine. Este o bază de machiaj perfectă!

Eu am folosit alături de gama Hydra Vegetal de la Yves Rocher, crema de la Dr Jart+ , Cicapair Green Solution. S-a aplicat exemplar, iar tenul meu a fost hidratat și protejat pe tot parcursul zilei de aplicare. Aceasta a fost și metoda mea preferată de purtare.

Beneficiile Hydra Vegetal de la Yves Rocher

Beneficiile Hydra Vegetal de la Yves Rocher

Pot spune fără exagerare că se simt din prima zi de aplicare. Ingredientul activ Edulis are un plus de hidratare diferit față de cremele tipice cu acid hialuronic. Mi se pare că efectul durează inclusiv mai multe zile. Sau poate a fost doar entuziasmul meu.

Cert este că planta se cultivă timp de 6 luni în seră. Lăstarii sunt apoi recoltați înainte de înflorire pentru că ei sunt bogați în apă celulară. Iar procesul de obținere al ingredientului activ hidratant din Edulis este făcut în etape. Pentru a extrage apa aceea din plantă.

Gama Hydra Vegetal este potrivită oricărei vârste. Menține hidratarea tenului și o recomand în special pentru persoanele cu ten uscat. Veți vedea diferența! Celulele plantei Edulis ajută tenul să-și mențină hidratarea la diferite niveluri ale pielii și să elibereze apa printr-un proces de acțiune continuă, timp de 48 de ore.

Este o gamă pe care o recomand și am de gând să cumpăr produsele, de îndată ce se termină cele pe care le am acum. Îmi place foarte mult hidratarea intensă și reconfortantă pe care o oferă!

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.