Paștele catolic, desigur. Este a doua oară când am ocazia să-l prind, alături de …un fel de a doua mea familie. Pentru mine astfel de sărbători nu au încărcătură religioasă, așa că dacă vă așteptați de la mine să vă urez ceva legat de asta, nu-i locul. Mie îmi place să cred că sunt ocazii pentru a te bucura alături de cei din jur, să te bucuri de prezența lor, că îți sunt alături și oportunitatea de a avea niște amintiri frumoase.

 

oua de paste

Și de a mânca bine! Săptămânile acestea am fost lăcomia în persoană. Am mâncat tot timpul și a început să se observe. Așa că pe viitor va trebui să fac ceva în privința asta…

 

pizza de casa

Masa în familie a fost momentul mult așteptat, pentru că mâncarea și prăjiturile au fost pregătite în casă. Cui nu-i place să mănânce bine? A fost relaxant și plăcut, am gustat și puțin vin, după ceva vreme. Nu sunt o mare împătimită a vinului, sau a alcoolului în general.

 

poze arad

 

poze primavara

 

poze arad

În primele două zile am prins vreme bună, soare, cu toate că a bătut vântul rău de tot. Mi-a fost frig, m-am înfofolit în geaca de iarnă, dar până la urmă am reușit să mă plimb puțin prin centrul orașului. Am făcut ceva poze, singurele, pentru că celelalte două zile le-am petrecut în casă. Parcă m-au urmărit până aici zilele gri și mohorâte din Craiova. O să fie și un vlog probabil săptămâna viitoare.

 

poze arad

 

poze arad

La plecare, desigur a revenit soarele. Parcă să ne facă în ciudă. Sper să vă placă pozele făcute, nu sunt multe dar le-am ales pe cele preferate. Pupici!

 

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

3 Comments

 1. avatar

  Sunt foarte frumoase fotografiile. La una dintre ele cred că i-am dat like și pe Instagram, dacă nu mă înșel.

  Sunt de acord, sărbătorile trebuie petrecute așa cum îți place, alături de cine îți place, sunt oportunități pentru a fi fericiți.

  Hugs!

  1. avatar

   Cred ca era aceea cu copacii in floare? :)) Multumesc, ma bucur ca iti plac. Au fost cele mai ok, la cat de bine fac eu poze…din 10 aleg 2…

   1. avatar

    Da, aceea era. 😀

    Asta cu alesul a două poze din zece o fac și eu. :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.