COSRX Aloe Soothing Sun Cream SPF 50 așa cum probabil ați ghicit, este o cremă cu protecție solară. Este un produs coreean, care protejează pielea de radiațiile UVA și UVB, menținând-o hidratată între timp.

Despre COSRX știam de ceva vreme, pentru că au acele produse hidratante, care conțin extract de melc. Vom vorbi în curând despre un astfel de produs! Până atunci, este vară, este cald și deși ar fi bine să folosim o cremă cu protecție solară pe toată perioada anului, știu că majoritatea persoanelor folosesc una abia când vine căldura. Nu este corect, dar tot ce putem face este să vorbim cât mai des despre asta.

 COSRX Aloe Soothing Sun Cream SPF 50

Este o cremă solară calmantă, aceasta fiind prima sa proprietate care m-a cucerit. Eu având tenul sensibil și roșindu-mă ușor, am nevoie de o astfel de cremă. Hidratarea fiind pe locul doi, dar și ea esențială.

COSRX Aloe Soothing Sun Cream SPF 50 protejează pielea de razele solare, fără să o încarce, să o usuce sau să lase urme albe. Se aplică cu 30 de minute înainte de a ne expune la soare și se poate reaplica pe parcursul zilei. Datorită extractului de aloe, are inclusiv proprietăți hidratante.

Ambalajul

Este un ambalaj simplu, de carton, cu toate explicațiile necesare pe cutie. Brandul nu are nevoie de introduceri multe, pentru că mizează mult pe calitatea produselor. Cutia are un mod diferit de închidere în partea de sus, fiind dublu sigilată. Adică partea de sus securizează cumva închiderea.

Produsul ca atare vine într-un ambalaj de plastic, având aceleași culori ca pe cutie. Îmi place plasticul din care este fabricat. Se vede că este calitativ și cu cât folosești mai des produsul, cu atât poți vedea mai bine cât s-a consumat. Așa poți estima când îl poți recumpăra.

Se stoarce ușor atunci când este plin, cu cât este mai consumat cu atât va fi mai greu să-l storci. Mai scoate și acele sunete amuzante, dar sigur nu va fi nici primul, nici ultimul produs care face asta. Ideea este să merite banii. Iar acesta, în umila mea părere, își merită banii.

Are 50 de mililitri, se va termina cam repede. În special dacă o folosim zilnic.

COSRX Aloe spf 50

Efectele COSRX Aloe Soothing Sun Cream SPF 50

Are o consistență cremoasă, care intră rapid în piele. Nu minte atunci când spune că nu lasă acele urme albe pe ten, așa cum am pățit cu alte creme cu protecție solară. Îmi place faptul că pentru câteva ore tenul meu nu lucește foarte rău. Se întâmplă pe parcursul zilei să devină lucios, dar este ceva normal vara.

Simt efectele acestei creme, dar și faptul că este nevoie să reaplic. În special dacă mă expun la soare. Pentru că este iulie, iar temperaturile sunt caniculare.

Compoziție și Ingrediente

Ingredientele sale sunt destul de multe. Conține alcool și parfum, țin să menționez asta pentru că uneori și eu mă feresc de acestea două. Însă în cazul acestei creme cu protecție solară, parfumul este unul care este printre ultimele ingrediente pe listă, deci este într-o cantitate minimă. Iar alcoolul își are și el rostul. Cu toate astea, pe ambalaj menționează să testezi produsul pe încheietura mâinii sau în spatele urechii, în cazul în care vă știți foarte sensibili.

Am folosit COSRX Aloe Soothing Sun Cream SPF 50 pe tenul meu sensibil și a fost OK. Adică, se potrivește de minune tenului meu. Deja sunt la al doilea produs, pentru că l-am recumpărat. Atât de mult îmi place!

cosrx spf50

Concluzii COSRX Aloe Soothing Sun Cream SPF 50

Este un produs excelent pentru persoanele cu ten gras sau mixt, care își doresc o cremă cu protecție solară ridicată. Își face treaba bine, intră în piele rapid și nu lasă nici urme și nici luciu.

Are un preț acceptabil pentru un astfel de produs. Nici foarte scump, dar nici prea ieftin. Având în vedere că îmi place să vă dau opțiuni mai multe atunci când vine vorba de creme cu SPF, iată că am adăugat-o și pe aceasta la colecția de creme cu protecție solară.

Ca să rămânem conectați, dați aici jos un follow!

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.