Dacă mă urmăriți pe Instagram (@novackxaara) probabil știți sau vă aduceți aminte că la finalul anului trecut cei de la Vivanatura mi-au trimis un pachet cu mai multe produse. Printre care și această cremă de față. Aleg să vă vorbesc despre ea prima, pentru că pe ea am folosit-o cel mai des.

Produsele Vivanatura nu îmi sunt străine, am mai vorbit pe blog despre masca lor cu argilă, pe care o ador! Asta cu mult înainte de a-mi trimite ei aceste produse. Am și recumpărat-o, este a doua oară când o fac și voi continua să o recumpăr. O alternez, pentru că am folosit și argila de la Aslavital între timp. Ambele produse îmi plac, din diferite puncte de vedere. Va trebui să le ofer o postare diferită pe blog, în viitorul apropriat.

 

Vivanatura – cremă de față pentru ten normal și sensibil

 

Vivanatura – cremă de față pentru ten normal și sensibil

 

Este un produs excelent pentru îngrijirea tenului zilnic! Tot pe Instagram am menționat într-o postare, legată de produsele Vivanatura (cred că era vorba de gelul lor de duș) faptul că au un miros specific. Adică, atunci când desfac un produs marca Vivanatura, îl recunosc după miros. Are o mireasmă de plante lămâioase, ușor astringente și fresh. La fel și această mască.

Pe ambalajul ei spune că hidratează și regenerează tenul. Parte cu regeneratul, sinceră să fiu, n-am constatat-o, însă la capitolul hidratare se descurcă excelent!

Este o cremă de față cu aur și argint coloidal, un produs natural spun ei, care conferă strălucire și vigoare tenului. Conține de asemenea și hialuronat de sodiu, unt de shea și uleiuri naturale presate la rece care intră ușor în piele și hrănesc țesuturile. Untul de shea protejează tenul împotriva efectelor nocive ale soarelui.

Cu toate acestea, pe ambalaj nu spune nimic despre SPF așa că vă sfătuiesc să nu săriți peste protecția solară, chiar dacă ar fi inclusă. Un plus de siguranță nu strică.

98% substanțe naturale și de origine naturală. Fără exagerare și nu pentru că am primit produsul, cred asta. Datorită modului cum se simte pe piele. Oricum, această cremă de față este una foarte accesibilă, astfel aș fi putut să renunț la cremele mele de la Bioderma, Clinique sau Ives Rocher și să o achiziționez. Ceea ce am să fac probabil după ce o voi termina. De ce? Tocmai datorită ingredientelor.

 

Compoziție

 

Vivanatura – cremă de față pentru ten normal și sensibil are o compoziție cremoasă și ușoară. Foarte lăptoasă, aș putea spune, și catifelată. Este consistentă, plăcută și se absoarbe foarte repede în piele.

Marele plus este că nu lasă acea peliculă grasă și funcționează excelent ca bază pentru machiaj. Nu are acea senzație lipicioasă imediat după aplicare și cumva, mie personal, pare să îmi matifieze tenul. Chiar dacă nu-i special concepută în acest sens. Pentru tenul meu gras – mixt care a început să devină sensibil, cu urme de cuperoză, se potrivește de minune!

 

Ambalaj

 

Nu îmi mai amintesc dacă a venit într-o cutie de carton, tipică pentru produsele cosmetice, sau a venit ca atare. Tind să cred că a venit împreună cu o cutie de carton pe care am rătăcit-o eu, pentru că pe recipientul de plastic nu sunt scrise ingredientele conținute. Însă pentru mine nu contează foarte mult, recipientul ca atare îmi place foarte mult. Nu are pompiță, nu scufund degetele în ea ci pot controla dozajul strângând de recipient. Iar ingredientele conținute în produse le găsiți ușor pe site-ul vivanatura.ro

Vivanatura – cremă de față pentru ten normal și sensibil are un recipient igienic și comod. Lucru pe care îl admir la majoritatea produselor marca Vivanatura. Pe lângă aspectul minimalist al produselor lor.

 

Ingrediente

 

Vă spuneam mai sus că sunt sigură de siguranța produsului datorită faptului că se simte foarte bine pe pielea mea. L-am verificat cu aplicația Clean Beauty și nu conține nici măcar un ingredient dubios, care să sensibilizeze pielea sau mai rău, să provoace dereglări hormonale.

Așadar, este un produs sigur și natural, care hidratează tenul. Prețul său variază în funcție de unde alegeți să-l achiziționați. Eu foarte des merg în plafar și îmi refac stocul atunci când un produs Vivanatura se termină. Dar le găsiți și online.

 

Vivanatura – cremă de față pentru ten normal și sensibil

 

Concluzii

 

Vivanatura – cremă de față pentru ten normal și sensibil este un produs excelent, natural și mai presus de toate, românesc, pe care am să-l recumpăr. Își merită banii cu prisosință pentru că este mult mai bun față de altele mai scumpe, pentru care plătesc doar brandul. Am să vă dau doar un exemplu, cu cea mai recentă cremă de zi de la Nivea și crema noastră de la Vivanatura. Ca o comparație. Aici nu avem nici un ingredient dăunător. Nici măcar unul. Vă las pe voi să trageți concluziile.

M-am gândit la un obiectiv pe anul acesta, pentru că am tot testat produse de îngrijire, în special creme de față și recent am achiziționat unele mai scumpe, să fac o comparație între ingredientele pe care le conțin. Pentru că sunt sigură că la foarte multe dintre ele, să nu spun la majoritatea, plătim doar renumele sau un ambalaj mai fistichiu, iar ingredintele de cele mai multe ori lasă de dorit.

Așadar, aplicația Clean Beauty pentru citit etichetele produselor atunci când mergeți la cumpărături! Nu vă lăsați păcăliți de renumele unor produse! I PUP YOU!

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.