Recent a fost sărbătoare mare în blogosfera olteană, căci am sărbătorit 11 ani de Craiova Blog Meet! O ediție aniversară, cu șampanie, tort și entertainment creativ, totul într-o locație superbă a orașului.


Locație foarte aproape de mine, lucru care m-a bucurat foarte mult. În sfârșit am putut veni pe jos. Nu că la celelalte ediții sau blog meet-uri nu aș fi venit pe jos, însă am mers o mare bucată de drum cu autobuzul. Apropo de celelalte ediții, anul acesta a fost anul în care am rezistat până la tort. Eu fiind mai babă din fire, gen mă culc la zece seara, odată cu găinile, data aceasta a fost pe spiritul meu. Totul a debutat cam pe la ora unu după – amiaza, așa că suficient de bine cât să fiu fresh a doua zi la job.

Bacolux Craiovița Hotel&Events

Bacolux Craiovița Hotel&Events


Craiova Blog Meet 11 ani, ediție aniversară și o vizită la Bacolux Craiovița Hotel&Events
Am sărbătorit la Crama 91, o locație faină în incinta Bacolux Craiovița Hotel&Events. Colega noastră de blogosferă, Diana Popa, ne-a oferit un tur al locației și ne-a vorbit despre evenimentele faine care au loc la Bacolux Craiovița Hotel&Events.

tinute bonprix


Am văzut grădina din locație, dar și piscina care urmează să fie repusă în funcțiune odată cu venirea verii. Mi s-a părut un loc amenajat cu gust, elementele naturale fiind puse în evidență de tot ce înseamnă modern. De la clădire, până la aspectul mobilierului exterior și nu numai.
Apoi am continuat drumul pentru a admira sălile de evenimente pe care Bacolux Craiovița Hotel&Events le oferă clienților lor.

Fie că vorbim de nunți, botezuri și alte cumetrii asemănătoare, chiar au săli spațioase și foarte fastuos decorate. Sunt trei săli imense Ballroom special pentru astfel de evenimente sau petreceri, care pot susține de la 80 de participanți până la 300. În funcție de situație.

asociatia bloggerilor olteni


Noi bloggeri nu suntem încă atât de numeroși, am încăput fain frumos în oglindă pentru un selfie corespunzător. Ce-i drept, nici eu n-am rezistat să nu-mi fac un selfie separat, pentru că au niște oglinizi superbe!

hotel bacolux craiova


Mai apoi Diana ne-a urcat sus pentru a vizita camerele oferite de Bacolux Craiovița Hotel&Events. Am aflat că pentru nunțile din sălile Balroom, hotelul oferă gratuit o cameră nupțială, pentru proaspeții căsătoriți.


Am vizitat acea cameră spațioasă și romantică, însă Diana ne-a prezentat și o cameră business. La fel de spațioasă și cuprinzătoare, cu tot ce are nevoie un om de business: birou, imprimantă, tehnologie la o atingere de deget și roomservice.


Așa că dacă aveți drum prin Craiova, să știți că Bacolux Craiovița Hotel&Events vă oferă camere diverse, în funcție de opțiunile dorite. Îi găsiți ușor pe Booking.

crama 91 craiova


Craiova Blog Meet 11 ani, ediție aniversară la Crama 91


După vizita din grădină, către sălile de evenimente și prin camerele Bacolux Craiovița Hotel&Events, am coborât scările ușor cam abrupte către Crama 91. O locație interesantă prin decorul modern care se îmbină cu stilul tradițional într-o formă foarte unică. Se observă notele personale în alegerea decorului, sticlele de vin din colecții rare și interesante.

crama 91 interior

Tablourile cu instantanee din viața țărănească, dar și tablouri cu fețe istorice. Un loc care n-avea cum să nu-ți stârnească dorința de explorare. Să te ridici de pe scaun și să te plimbi, uitându-te la fiecare tablou sau la fiecare sticlă de vin.

platouri mancare


Am ajuns la fix pentru a prinde o masă îmbelșugată, pentru că am servit platouri felurite. Absolut delicioase!

aqua carpatica


Am avut parte inclusiv de hidratare, cu cea mai bună apă plată sau minerală, în opinia mea umilă, AQUA Carpatica. Ador sticla lor, design-ul și faptul că vine inclusiv în varianta de sticlă.

domeniile samburesti


Domeniile Sâmburești


Apoi a venit rândul vinurilor. Domeniile Sâmburești ne-au fost alături cu niște vinuri excelente pentru ediția aniversară. S-au potrivit de minune cu mâncarea versatilă, de la friptură, la răcituri sau murături. A fost de toate pentru toți și vinul a complimentat totul.

vinuri samburesti


Preferatul meu a fost Chardonnay pentru că este un vin ușor, primăvăratic. Puțin capricios ce-i drept până își dezvăluie aroma fructată, însă te acaparează cu fiecare gustare. Are un gust dulce, dacă ai răbdare cu el. Este ca atunci când guști dintr-o piersică aproape coaptă, pe alocuri verzuie. Este moale, puțin zemoasă, dulce și acidă.

piesa de teatru


O piesă de teatru jucată direct în Crama 91


Iulian Fira ne-a asigurat porția de entertainment în acea seară și a pregătit scenariul piesei Ciorapii regelui Arthur de Floyd Dell. Colegii mei bloggeri au dat viață fiecărui personaj în parte, citindu-și replicile și intrându-și în rol. A fost fascinant să descopăr o altă latură a lor, cu ocazia aceasta am descoperit cât sunt de talentați.

tort aniversar


Iar la final am avut șampanie și tort. Un tort clasic, pregătit special pentru aniversările noastre de către mama lui Geordan. Geordan fiindu-ne coleg de blogosferă în trecut și actualmente locuind undeva în Germania. Însă ne-a lăsat moștenire această tradiție, ca mama lui să pregătească tortul ASBO. Un tort absolut delicios! Cu multă ciocolată dar și multe fructe, ca să împace toate gusturile.

crama 91 locatie


S-a dansat desigur, de la muzică românească, la manele, la Depeche Mode sau Andre. Am fost și eu pe ringul de dans, o să vedeți în curând pentru că va urma și un vlog. Momentan vă las cu acest articol, cu poze faine care vor rămâne amintiri frumoase.

tort


Până data viitoare, aveți grijă de voi și primăvara aceasta să fie cu soare, multe flori și împliniri! Pupici!

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.