Goodiebags este un shop nou, un business deținut de femei așa că am rezervat un articol pentru a le promova magazinul online. Pentru că așa e frumos, să susținem afacerile românești și antreprenorii. Voi mai dedica astfel de articole pe blogul meu, inclusiv interviuri, așa cum îmi permite timpul desigur.

Domeniul marketingului online și a publicității nu îmi este străin și chiar dacă unele metode de marketing au devenit aparent învechite, partea cu produsele promoționale mi s-a părut întotdeauna constantă, utilă și de mare succes.

materiale promoționale

Goodiebags materiale promoționale personalizate cu livrare gratuită

Mi se pare ideal să ai ocazia de a-ți promova brandul folosind materiale promoționale online, pentru că scurtezi timpul de a merge tu să le alegi, comunicarea va fi mai simplă fără terți implicați și rezultatele evident că vor fi pe măsură.

produse promo pixuri

O să explic câteva beneficii legate de produsele promoționale și de ce sunt ele o alegere bună:

  • Sunt mai bune decât orice business card, care poate ajunge într-un card holder și să rămână acolo definitiv. Pe când un breloc, un pix sau o agendă are un timp îndelungat de folosință iar brandul rămâne cumva în conștientul colectiv.
  • Materialele promoționale te diferențiază de competiție, te menține pe poziție și îți întărește identitatea ca brand.
  • Este o modalitate de marketing care nu necesită un buget mare, spre deosebire de marketingul online.
  • Are șansa de a-ți aduce renume pe termen lung dar și vânzări.
produse goodiebags ecofriendly

Goodiebads, prețuri atractive și diversitate

De asemenea, clienții își vor aminti de astfel de materiale promoționale și există șanse mari ca ei să se întoarcă pentru noi colaborări sau noi achiziții.

Goodiebags oferă de asemenea posibilitatea unor cadouri personalizate, ceea ce mi se pare foarte mișto! Pentru că au o categoria variată de produse pe care le puteți personaliza. Genți de plajă, brelocuri, agende, produse eco – friendly și nu numai! Au foarte multe produse care pot fi personalizate și adaptate cerințelor voastre.

materiale eco friendly

Prețurile Goodiebags mi s-au părut foarte accesibile. Dacă vorbim de materiale promoționale există diversitate excelentă și de preț și de produse. Așa că aveți de unde alege!

Sper ca acest articol să fie util, în special pentru cei care dețin o firmă, un brand personal sau o companie pe care doresc să le promoveze.

V-am pupat!

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.