În perioada aceasta ador culorile închise atunci când vine vorba de ojă! Începând cu nuanțe de gri închis, tot ce înseamnă vișiniu până la negru, le port constant. Mi se par potrivite cu anotimpul rece, cu aerul tot mai crispy care mă duce cu gândul la sărbătorile de iarnă.

 

Am câteva oje tomnatice preferate! Deși am mai multe nuanțe de vișiniu sau verde, pe acestea le-am ales pentru că mi se par că au combinația perfectă dintre preț și calitate. De aceea vi le și recomand. Pe unele le găsiți online, altele direct în magazine.

 

oja misslyn

Misslyn – Black Beauty

Este o marcă germană, asemănătoare cu ArtDeco. Ar trebui să se găsească în magazinele Douglas. Online am văzut că doar cei de la aoro.ro au câteva palete de farduri Misslyn. În rest, la noi cam bate vântul atunci când vine vorba de acestea.

Nuanța de negru este clasică, fără irizații, se usucă lucios pe unghii și o să cad puțin în mitul acela cum că tot ce fac germanii este bun…dar într-adevăr chiar este o marcă bună. Am atât oje cât și farduri de la Misslyn și îmi plac foarte mult.

oja astor

Astor Qucik&Shine  – Chic Countryside

Ador nuanța aceasta de verde! Cei de la Pantone o numesc Turtle Green și este închisă, dar nu foarte mult. Oja rezistă cam o săptămână pe unghii, abia după începe să dea semne de oboseală la extremități. Dacă folosiți un top coat peste, s-ar putea să vă țină ceva mai mult timp.

 

 

oja sally hansen

Sally Hansen – Pat on the back

Cam la asta m-am gândit eu atunci când am găsit această nuanță perfectă de vișină putredă. Oja de la Sally Hansen o găsiți în magazinele Douglas sau Sephora, dar și online. Mai ales dacă preferați să faceți cumpărături comod, direct de acasă.

 

Este printre favoritele mele. Tocmai de aceea o regăsiți și aici. Pe aceasta sincer, o port indiferent de anotimp. It is that good! Rezistentă și ușor de aplicat, recomand ojele de la Sally Hansen, dacă aveți ocazia să le achiziționați.

 

De la Sally Hansen am și tratamentul Complete care 7 in 1, pe care l-am folosit intens aproape jumătate de an. Are o consistență ușor lichidă. Este spornic, își merită banii și funcționeză destul de bine.

 

 

Golden Rose Rich Color – nuanța 49

Aici în Craiova, în Electroputere Park Mall au un stand Golden Rose. De acolo am ales această ojă, eram curioasă să le încerc și mi-a plăcut destul de mult nuanța. Este un mov închis, dar fără a avea acea tentă de roșu. Pur și simplu un mov închis.

 

La oja aceasta îmi place mult culoarea. Aplicatorul nu-i unul perfect iar rezistența ei poate fi îmbunătățită. Aș asemăna-o mult cu cea de la Astor.

 

 

ArtDeco – Magnetic Nail Lacquer

Nu știu dacă ați încercat până acum oje magnetice. Eu le-am descoperit prin cei de la ArtDeco și îmi plac foarte mult! Ele vin cu un magnet inclus, ce aparent nu dezvăluie nimic. Este unul simplu și negru. Odată pus deasupra ojei care nu s-a uscat, îi oferă însă o anumită formă. Poate fi vorba de linii sau spirale. Iată un exemplu, o poză mai veche dar totuși se observă design-ul unghiilor.

S-ar putea să le găsiți în magazinele Douglas, online nu au o ofertă foarte variată pentru ojele ArtDeco.

Acestea sunt cele cinci favorite! Voi ce nuanțe de ojă preferați toamna aceasta?

 

oja de toamna

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.