Spring outfit of the day cu citat de pe tricoul meu de la Bershka. Este prima mea postare în care apar și eu cu ceea ce port, nu doar hainele pe care le-aș alege, așa cum am făcut până acum. Stilul meu este versatil, uneori am chef de pantaloni comozi, un tricou și o pereche de adidași, alteori sunt la extrema cealaltă, cu o rochiță simplă sau o fustă, bocanci și jachetă de piele. Asta ca exemplu.

 

 

În general gravitez către pantaloni. Atunci când eram mică, cea mai mare pedeapsă pentru mine era să mă îmbraci în fustă sau rochie. Mă simțeam restricționată în mișcări și nu știam cum să fiu feminină. Până la urmă, nici acum nu știu dacă sunt suficient de feminină, dar port ceea ce îmi place și asta contează. Blugii aceștia negri sunt de la Stradivarius.

 

 

Pentru toate produsele voi găsi variantele lor de la BonPrix, pentru că mi-a fost mai ușor online. Cele pe care le am eu sunt fie din sezonul trecut și nu se mai găsesc pe site, fie nu se găsesc deloc pentru că sunt luate second hand. Ajungem și acolo.

 

Tricoul de exemplu, din Bershka, l-am luat acum un an de la Constanța. A fost o achiziție de sezon.  Sigur că nu se mai găsește acum și a fost ceva atipic. De regulă tricourile de gagici sunt cu floricele, desene cute, cu scris tematic sau simple. Nicidecum cu schelete. Poate că de-aia l-am găsit în timpul verii…Era  varianta lor pentru “moartea în vacanță”.

 

 

Glumesc, desigur. Unde găsesc astfel de tricouri atunci când am chef de ele? La bărbați desigur. Nu mi-e teamă să cumpăr haine de la ei, sigur, nu vor sta foarte strâmt pe mine, dar acum depinde de stilul fiecăruia. Atunci când sunteți la cumpărături, nu ezitați să căutați prețuri bune indiferent că secțiunea unde mergeți este de bărbați sau de copii. Dacă este ceva ce vă place, restul nu mai contează!

 

 

Jacheta este cumpărată dintr-un centru gen Dragonul Roșu din București unde marfa este de proveniență chinezească. La noi în Craiova avem două locații de genul (din câte știu) Sucpi și Bănie.  Nu mai știu exact de unde am luat jacheta pentru că o am din timpul liceului. Ca să vedeți că unele chinezării rezistă timpului, la fel ca și unele prejudecăți. Subtil, right?  Ha!

 

Bocancii sunt Piazza Italia. Produsele lor se găsesc online la diferite outlet-uri, dacă le căutați. Eu le-am luat de la târgul săptămânal unde se vând diferite produse aduse din străinatate, fie ele second sau noi. Sunt și unele vintage, doar că nu sunt mare fan. Le admir, ca la muzeu, dar mai mult de atât nu mă gâdilă la portofel.  Nu sunt stilul meu.

 

Rucsacul este tot Stradivarius, ca și blugii. Îl găsiți în diferite variante online, dar eu vă las link către unul alb de la Bon Prix. Sper să vă placă la fel de mult.

 

Pentru că a fost soare am folosit crema cu spf50 de la Gerovital. Recomand crema aceasta pentru că se absoarbe foarte repede, protejează și nu îngrașă tenul. Nu m-am machiat, dar m-am dat cu creion de ochi și cu un ruj nude, de culoarea buzelor.

 

Mulțumesc mult pentru poze lui Damian Irimescu și KY Moments. Vă recomand blogurile lor! Și nu uitați de concursul care se desfășoară pe pagina mea de facebook!

 

Get the look cu BonPrix:

 

 

 

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.