Cottagecore cu BonPrix pentru că rochia achiziționată recent mi-a adus aminte de acest stil simplist, romantic și ușor boem. De serialul Anne cu E sau Anne de la Green Gables. De serialul vechi Căsuța din prerie sau de Doctor Queen. În cazul în care sunteți de vârsta mea, sigur știți despre ce vorbesc!

cottagecore vibes

Cottagecore este un stil pastoral, o estetică ce cuprinde atât moda cât și design-ul sau stilul de viață. Are o notă de nostalgie, pentru că se bazează pe acele elemente vechi, naturale, cum aveau bunicii noștri. Mobila din lemn, nu din pal cum este atât de la modă acum. Obiecte de decor vechi, lămpile cu petrol sau gaz, culorile calde ale mobilierului sau imprimeurile florale sunt doar câteva dintre elementele tipice stilului pastoral.

rochii florale bonprix

Eu ador natura și astfel de elemente mă încântă. Nu le am în casa mea, cel puțin nu încă, însă reușesc să le aduc către mine prin alte modalități. Stilul meu merge către cottagecore, mai ales dacă privesc în urmă la rochiile BonPrix din ultimii ani. Și mă face să mă simt bucuroasă, recunoscătoare și cumva încântată de faptul că am descoperit ceva ce mă definește.

rochie florală bonprix

Mi se pare esențial să descoperim lucrurile care ne plac, care ne definesc și ne caracterizează. Fie că sunt minore și țin de stilul personal, fie majore, locuința sau alegerea zonei în care locuim. Toate astea ne ajută să ne conturăm o imagine de sine cât mai stabilă.

stil vestimentar pastoral

 Cottagecore cu BonPrix, rochie florală în stil pastoral

Atunci când intru pe site-ul celor de la BonPrix am întotdeauna grijă să mă uit la produsele noi adăugate. Pe lângă lista de favorite. Așa mi se întâmplă de fiecare dată când caut o rochie nouă. Pe lângă acest detaliu, aș mai adăuga și faptul că în ultimii ani am început să caut materiale sustenabile, blânde cu corpul meu. De aceea am ales o rochie din bumbac. Și se simte diferența.

rochii lungi bonprix

Atât rochia cât și întregul outfit, de la adidași, accesorii și pălărie, toate sunt marca BonPrix. Le vom lua pe rând însă, pentru că sunt multe de povestit!

Pentru mine toate aceste articole vestimentare nu sunt pur și simplu o rochie, sau doar o pălărie. Ele au mers cu mine în locuri frumoase, am avut parte de amintiri purtându-le. A fost un proces de creație, mi se pare că în jurul lor se formează o energie puternică. În special când materialele sunt naturale.

rochii lungi de vara

Rochie florală în stil pastoral

Rochia are o croială largă, aș putea spune că îmi aduce aminte de vechile cămăși de noapte ale bunciilor. De-asta am și ales titlul Cottagecore cu BonPrix.

Cu toate astea rochia nu este o cămașă de noapte, evident. Se face remarcată printr-un print floral finuț, superb! Flori mici albe cu frunze verzi captivante. Eu am ales-o într-o nuanță de vernil sau verde palid, pastelat. Mi s-a părut o nuanță atât de romantică și feminină! Însă ea vine și pe fucsia, dacă vă atrag culorile mai vesele și vii. Inclusiv pe fucsia mi se pare superbă.

rochii de vară

În zona bustului are un cordon care poate fi ajustat, în cazul în care dorești să o strâmtezi. În zona gâtului care un decolteu nu foarte adânc în V și în jos este croită cu volane. Este o rochie lungă, amplă, care nu este strâmtă. Lucru care vara mi se pare perfect! Pentru că îți oferă loc de mișcare și de respiro.

rochii bonprix

Accesoriile Cottagecore cu BonPrix

 Cât despre asociere cu alte elemente vestimentare sau accesorii, pentru mine a fost ușor. Am ales să o port cu adidașii mei de la BonPrix. Inclusiv pe site era purtată cu adidași, astfel că decizia nu era chiar atât de dificilă.

rochii lungi florale

Și pentru că ador pălăriile BonPrix, mi-am pus una potrivită, pe care sigur o știți de acum două veri. Are o zonă pe interior care permite ajustarea în funcție de mărimea capului. Ceea ce mi se pare wow! Au adus pălării noi pe BonPrix, așa că vă recomand cu drag! Sunt superbe și ajustabile, ceea ce rar am întâlnit.

rochițe de vară

Concluzii

Acum că stau și privesc la toate pozele, îmi dau seama cât de mare a fost entuziasmul meu. Pentru că am vreo 200 de poze făcute în această rochie. În patru locații, la pădure. Și ador fiecare poză!

cottagecore ce înseamnă

Ador ideea de Cottagecore cu BonPrix pentru că în sfârșit am ocazia să menționez pe blog un stil care îmi este foarte drag!

cottage core dress

Aș vrea să le împărtășesc pe toate cu voi, însă am să fac asta inclusiv pe vlog. Și va urma un haul dar și un video despre celelalte produse BonPrix achiziționate recent și cum le voi stiliza. Sper să-mi iasă toate în timp util și să vi le arăt cât mai repede!

Acestea fiind spuse, vă doresc o săptămână cât mai faină în continuare! Pupici!

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.