Îmi place atunci când la mine în casă miroase bine, a proaspăt, floral, ca după o curățenie temeinică. Sigur, nu am timp să fac asta decât odată pe săptămână, dar adesea încerc să suplinesc prin lumânări parfumate, odorizante de cameră sau odorizante mici de baie. Pentru că problema principală, la mine cel puțin, este baia.

Acolo sunt și litierele pisicilor, acolo este coșul de gunoi și tot acolo mergem și noi. Așadar, baia pentru mine este cea care trebuie să fie curățată zilnic. Tocmai pentru că mirosurile neplăcute vin preponderent de acolo. Momentan avem în plan să construim un tip de mobilă pentru pisici, iar litierele lor se vor muta permanent pe balcon. Un pas imens pentru casa noastră!

Celălalt pas imens s-a întâmplat mulțumită celor de la BuzzStore! Ca de obicei, datorită lor am descoperit produse noi, pe care altfel, poate că aș fi ezitat să le încerc. La fel s-a întâmplat și cu V.I.Poo spray de la AirWick!

 

V.I.Poo spray de la AirWick

 

V.I.Poo spray de la AirWick

 

Pentru mine a merge la toaletă a încetat să mai fie un tabu. Trebuie să recunosc, mult timp în adolescență am suferit de multe complexe, printre care și rușinea de a merge la baie. Îmi lua cel puțin cincisprezece minute să fac ceva într-o toaletă publică, doar pentru că auzeam voci în jurul meu. Trebuia să aștept ca toată lumea să fie plecată, ca să mă simt în siguranță.

Treptat mi-am dat seama că mă rușinam de lucruri complet normale și că toți care mergem la baie, avem motive întemeiate să o facem! Sunt necesități, la fel cum este mâncatul, somnul, îmbrăcatul, de exemplu. La fel este și cu mirosurile. Niciunul dintre noi nu este lipsit de miros, folosim deodorant, parfumuri, respectăm igiena zilnică tocmai pentru a menține sub control transpirația. Tot așa și cu mersul la baie.

 

V.I.Poo spray de la AirWick

 

V.I.Poo spray de la AirWick – Ambalajul

 

Este un mini – spray, dar asta nu înseamnă că are puțin produs! Din contră. Este cantitatea perfectă de produs pentru un spray cu acest gen de utilizare. Mai ales dacă îl luați cu voi în geantă atunci când plecați în călătorii, în oraș sau în vizită la cineva și veți sta peste noapte. Sau mai multe nopți…Cert este că recipientul său simpatic, îl face ușor de pus în geantă și de luat peste tot.

Un lucru care mi-a plăcut foarte mult la V.I.Poo spray de la AirWick, este faptul că pe ambalaj găsești toate informațiile necesare. Inclusiv descrieri clare asupra ingredientelor sale. Mi-a plăcut foarte mult că au gândit corect acest aspect.

V.I.Poo spray de la AirWick vine în trei nuanțe vesele:

 

  • Galben – V.I.Poo spray cu lămâie
  • Violet – V.I.Poo spray cu lavandă
  • Albastru – V.I.Poo spray fresh

Toate conțin 55 ml de produs, adică pentru până la 100 de aplicări.

 

V.I.Poo spray de la AirWick

 

V.I.Poo spray de la AirWick – Mod de utilizare și concluzii

 

Indiferent de parfumul ales, pulverizat în vasul de toaletă, V.I.Poo spray de la AirWick conține uleiuri esențiale care formează o peliculă la suprafața apei. Această barieră invizibilă neutralizează mirosurile neplăcute și eliberează un parfum plăcut în aer. Astfel îți poți face treaba relaxându-te, fără să te mai îngrijorezi de mirosuri. Imediat ce tragi apa vei constata că baia ta va fi învăluită de un miros plăcut și că acest mini – spray chiar funcționează!

Astfel, mirosurile neplăcute rămân în toaletă și nu au șansa să se împrăștie în toată baia. În special dacă sunteți ca și mine, și aveți pisici. Este un spray ușor de folosit, pe care îl am cu mine în geantă tot timpul! Recent l-am văzut în DM dar și în Auchan, dacă sunteți interesați să-l încercați.

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.