Azi am fost la inaugurarea celei de-a doua locații Starbucks Craiova, în incinta Centrului Comercial Electroputere Parc. Cafeneaua este exact la intrarea în Mall, în dreapta scărilor rulante și are inclusiv o terasa afară, perfectă acum că vin zilele însorite.

 

bloggeri craioveni

 

Am fost împreună cu bloggerii craioveni și am avut parte de o primire călduroasă, de informații foarte interesante despre brand-ul Starbucks dar și despre cafeaua pe care o prepară.

 

Momentul maxim pentru mine a fost degustarea de cafea! O cafea robustă, arabica, cu boabe puternic aromate. Mi-a plăcut să miros cafeaua (ador mirosul boabelor de cafea!) și să o sorb lent, pentru ca gustul ei să se răspândească lent și să-l simt mai bine. Am primit și puțin cheesecake, care pot spune că a mers ca uns împreună cu cafeluța. I-a dat savoare și a alunecat mai ușor. Sumatra dark roast a fost excepțională! Tare, numai bună de trezire!

 

Iubitorii de cafea (dar și persoanele cărora le plac cumpărăturile și vor un boost de energie) se pot delecta cu băuturile delicioase espresso style, marca Starbucks. Acestea sunt realizate manual și în funcție de preferințe. Au o mulțime de opțiuni, eu una mereu mă simt copleșită de variantele pe care le au, atât în ceea ce privește espresso, cappuccino sau frappe-ul. Puteți încerca și prăjiturile lor! Sunt foarte bune și variate. De la brioșe sau gogoși, până la clasicul tort de ciocolată!

 

briose la starbucks

 

Am avut și momentul meu de vlog, dar mai mult am filmat lucrurile interesante care se întâmplau în jurul meu!

 

xaara vlogs

 

Îmi place foarte mult design-ul noii locații. În general la Starbucks am observat îmbinarea între industrial și lemnul de calitate, care până la urmă evocă într-un fel bobul de cafea, arborele și natura. Este un spațiu elegant și primitor, unde simți că te poți relaxa după o zi de shopping, unde te poți întâlni cu prietenii și unde poți savura o cafea de calitate.

 

bloggeri craioveni

 

Eu m-am simțit excepțional de bine! Am revăzut-o pe Andreea Melinescu, care se ocupă de Florăria April și are un proiect super denumit InstaCraiova. Dacă sunteți craioveni de-ai noștri, puteți participa și voi cu poze pe instagram! Găsiți evenimentul pe facebook.

 

bloggeri craioveni

 

bloggeri craioveni

 

Am discutat cu Raluca despre dietă, cum să te simți bine în pielea ta și alte lucruri pe care le discută fetele la o cafea.

 

bloggeri craioveni

 

Și desigur, am fost atente la tot ce ni se comunica. Fiind vorba de cafea!

 

În prezent există 28 de cafenele Starbucks în țară: 16 în București, dintre care probabil am vizitat deja două, în Cluj-Napoca două cafenele, trei în Timișoara, două în Constanța, acolo am fost la una din ele și unul în Brașov pe care l-am vizitat deja. Mai avem pe cel nou deschis la Craiova, unul în Ploiești și două în Iași. Cum descopăr eu țara cu Starbucks! Foarte tare!

 

Pentru a afla mai multe despre Starbucks, vă invit să le urmăriți pagina de facebook. Dacă aveți o astfel de cafenea la voi în oraș, ar fi bine să îi urmăriți! Organizează cursuri despre cafea, degustări de cafea și multe alte evenimente interesante. Ar fi păcat să pierdeți din ele!

xaara novack

Atât pentru azi! Vă pun și o poză cu mine, în caz că vi s-a făcut dor. Bine, bine, recunosc. Am ieșit și eu frumos în poză și vreau să mă laud… na…

Poze by KY Moments Photography!

I PUP YOU!

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.