Cum a fost la Prima ediție Craiova Jazz Festival

Craiova Jazz Festival 2017

 

V-am spus chiar și în cel mai recent videoclip, Autumn Tag, că eram nerăbdătoare să ajung la Craiova Jazz Festival. Fiind amatoare de jazz, de muzică live în general îmi doream foarte mult să prind această primă ediție. Nu am fost deloc dezamăgită!

 

Casual Band au făcut SHOW! Auzisem de ei, am avut ocazia să le ascult muzica și îl știam pe Bogdan Uță din cadrul Filarmonicii Oltenia, cântând divin la saxofon. Muzică live. Cât se poate de muzică, live. Așa cum o fac muzicienii de renume.

 

Irina Pelin are o voce divină! Dar decât să sporovăi eu verzi și uscate, mai bine vă las cu filmarea făcută de la eveniment. Ca să vă lămuriți singurei. Cover-urile lor sunt live și într-o lume tot mai digitalizată, oricât de mult îmi place social media, muzica mi-aș dori să rămână muzică. Nu că aș avea ceva cu cea digitalizată, dar o voi prefera mereu pe prima.

 

 

Craiova Jazz Festival Editia Intai

 

Am filmat în diverse reprize, am făcut live-uri și în acest timp am încercat să savurez muzica. Nu se putea altfel!

 

La final am avut un mix de muzică Jazz, cu Bossa Nova și alte genuri cubaneze sau braziliene. O încântare pentru simțuri! Cico’s Jazz Orchestra veniți tocmai din Germania au făcut pereche perfectă cu ai noștri de la Oltenia Big Band. Și a ieșit o seară excepțională!

 

Cel mai mult m-a încântat cover-ul după melodia Feeling Good, cântat de Daniel Motan. Se pare că seara aceasta a fost a vocilor superbe. Vă las desigur cu momentul acesta filmat, pentru că Feeling Good este una dintre melodiile mele preferate. Am ascultat-o în nenumărate versiuni, a lui Buble, Nina Simone sau Muse.

 

Daniel Motan Feeling Good Cover

 

La ieșire am avut șansa să dau peste Pisica Melomană a Filarmonicii. O văzusem prin poze, din depărtare la o altă serată, dar acum am avut ocazia să o alint și să îi fac poze.

 

craiova jazz festival 2017

 

Filarmonica „Oltenia” Craiova pentru mine nu este doar un loc cultural, datorită muzicii și istoriei. Este un loc unde mă pot relaxa și deconecta. Dacă nu ați încercat muzica clasică cântată live de o orchestră, într-o Filarmonică, n-ați experimentat încă acea detașare și acea voluptate de a avea o stare de spirit diferită. A trăi momentul cred că definește prefect această stare.

 

Am un concurs nou pe pagina de facebook! Se adresează doar persoanelor care mă citesc de obicei și care îmi comentează, fie pe blog, în videoclipuri sau pe pagina de facebook. Voi organiza astfel de concursuri în fiecare lună, așa că ar fi bine să nu pierdeți ocazia! I PUP YOU!

Comments

comments

Xaara Novack

Marketing Specialist si partener certificat Google, pasionata de acuarela, colaje si videoblogging.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Latest Stories

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.