Ideea de a păstra amintirile vii este una veche, încă din antichitate avem portrete rămase ca dovadă. Avem și transformarea camerei foto, care avea nevoie de plăcuțe din sticlă, până la camera cu rolă de film și în prezent, facem poze cu telefonul. Obsesia noastră cu amintirile este una constantă și de aceea abordez subiectul.

Prima dată când am întâlnit un album cu amintiri a fost la mătușa mea, care își asamblase singură, pe niște bucăți de carton, toate felicitările primite de la cei dragi. Da, am prins vrea în care oamenii trimiteau felicitări și scrisori poștale. Și vă zic, era WOW. Era frumos, dacă ar fi să romanțez puțin. Dura mult până să ajungă, poșta de atunci nu funcționa la fel de rapid cum funcționează azi. Însă ideea în sine era frumoasă.

De mică am deprins o fascinație pentru lucrurile unice. Acele obiecte pe care nu le văd comercializate la duzină, într-un magazin sau altul. Despre asta vorbim acum.

album foto unicat

Albume foto personalizate COMCRAFTY

Evident că în trecut am fost genul de om care își ținea pozele în albumul acela de plastic, ieftin, impersonal și plicticos. Odată puse pozele în el, rămâne să adune praf în bibliotecă. Altfel nu îl mai deschid, știu deja ce se află acolo. Nu mă mai surprinde cu nimic.

Albumele foto online care îți pun niște imagini faine pe lână poze nu mă atrag nici acelea. Pentru că știu că acele imagini de regulă sunt realizate cu șabloane în Photoshop. Se alege o temă, de regulă, botez, nuntă sau aniversare. Ai aranjat pozele cu tematica și gata albumul. Și atât. Îl privești ca pe o noutate în primele luni și mai apoi, la fel cu albumele ieftine, rămân să adune praful prin bibliotecă.

album foto nuntă

Tocmai de aceea ideea de albume foto personalizate mi se pare că este autentică doar în măsura în care personalizarea vine din partea noastră. Atunci când contribuim activ la acel album foto.

Altfel este doar un album foto de duzină. Cu praful pe el, undeva printre cărți, așezat frumos.

albume foto personalizate

Albume foto personalizate chiar de tine

Pe lângă tematica aleasă, un alt lucru bun la aceste albume foto personalizate este că tu alegi pozele! La modul că te poți răzgândi și le poți înlocui în caz de ….să zicem… divorț. Poți păstra albumul intact și poți scoate pozele din el! Pentru ca tu să ai un album gata pregătit pentru o viață nouă, fără să fie nevoie să investești iar și iar.

album foto personalizat nunta

Menționez asta pentru că se întâmplă des acea fază cu ștersul din poze sau cu tăiatul pozelor. În trecut așa procedam atunci când doream să tăiem pe cineva din poză. Foloseam foarfeca. Acum folosim ușor funcția de crop.

Ce mai îmi place la aceste albume foto personalizate este că poți adăuga și altfel de amintiri, pe lângă acele poze. Felicitări, invitații de nuntă, bilete la evenimente, șuvițe de păr de la bebeluși, botoșeii lor sau inclusiv bucăți de material!

albume foto nunta

Albume foto personalizate cu bun gust

Partea cea mai frumoasă este că aceste albume foto personalizate vor purta amprenta ta! Vor avea stilul tău și se vor potrivi perfect în casa ta.

Elementele lor definitorii le poți alege în funcție de ideea ta, de evenimentul dorit și poți scoate sau adăuga alte elemente treptat. COMCRAFTY se adresează îndeosebi clienților cu gusturi bine stabilite, care știu ce își doresc și apreciază arta de personalizare a albumelor foto unicat.

albume foto nuntă și botez

Este vorba de albume foto personalizate hand-made. Fiecare imagine așadar este aleasă atent, detaliile sau măsurătorile de asemenea. Nimic nu este la voia întâmplării sau la duzină. Totul este calculat și aranjat cu minuțiozitate. De aceea spun că astfel de albume sunt pentru o anumită categorie de oameni, mai sofisticați și mai atenți. Sunt dedicați în viața lor și adoră lucrurile bine făcute. Nimic pentru ei nu vine cu jumătate de măsură. Știu să aprecieze ceea ce au și știu de asemenea, să aprecieze alți oameni și munca altor oameni.

albume fotografii nunta

Albume foto personalizate de la COMCRAFTY

Ca să nu ne lungim mai mult decât este necesar, puteți vedea toate albumele de până acum, pe canalul de youtube COMCRAFTY. O să aleg un video creativ cu unul dintre albumele mele preferate de până acum!

albume foto unice

Pentru că elementele sunt mereu surprinzătoare! În carusel sau de tip pop-up și multe buzunare în care se pot ascunde cele mai frumose amintiri. La COMCRAFTY găsesc mai mult decât albume foto, găsesc un loc care să mă încânte și să îmi provoace imaginația! De aceea vă sfătuiesc să le dați un subscribe fain. Fiind primii care au adus ideea de Scrapbooking la noi în România!

Cât despre pasiunile noastre, pentru colaj sau scrapbookig, aveți magazinul lor online de unde vă puteți achiziționa produse superbe! Au inclusiv un kit de felicitări pentru tot anul! Chiar vi-l recomand, am inclusiv un video pe youtube în care vă povestesc despre acest kit. Sunt prezenți atât pe piața din România, cât și în afară, în caz că citiți acest articol și locuiți în afara țării. Acolo acest tip de produse unicat sunt mult mai populare decât la noi.

albume foto unicat

Acestea fiind spuse, planul meu pe viitor este să scot la imprimantă pozele mele de Halloween și să le adaug în albumul meu de la COMCRAFTY! Vă pupicesc!

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.