American Style week-end alături de LIDL și cinema în aer liber este ceva ce doream să anunț pe blog! Se aproprie sfârșitul săptămânii și pe craioveni îi așteaptă o surpriză! Parcarea unui magazin Lidl din Craiova se transformă în cinematograf în aer liber.

Este Săptămâna Americană și ocazia perfectă să ne delectăm cu popcorn și un film bun, în aer liber! Așa că vineri 26 iunie și sâmbătă 27 iunie, cei din Bănie se pot bucura de o seară de film în stil american. American Style week-end care vine pentru a doua oară la Craiova, dacă nu mă înșel eu.

Ce-i de privit? Vineri, spectatorii vor viziona filmul „Captain America”, iar sâmbătă, „Teenage Mutant Ninja Turtles”. Aceștia vor primi gratuit din partea Lidl România popcorn, suc și apă pentru a se bucura de o seară relaxantă de film în stil american. American Style week-end îi așteaptă pe toți, de la mic la mare, să ni se alăture!

Unde anume? Pe strada Maramureș numărul 4, mai exact unde era fostul Pan Group de la Gară. Și dacă vreți și mai multe repere, zic să căutați blocul cu pictura grafitti și este exact vis-a-vis.

Cum rezerv loc la American Style week-end? Pentru a merge la cinematograful în aer liber de la Lidl, tot ce trebuie să faceți este să cumpărați cel puțin un produs din oferta Săptămânii Americane, ce se desfășoară în toate magazinele Lidl în perioada 22-28 iunie, să păstreze bonul și să se înregistreze pe site. Tot pe site, vor găsi și regulamentul campaniei. Ulterior vor primi e-mail de confirmare din partea Lidl România.

Accesul la filmele rulate în American Style week-end se face în baza bonului de cumpărături folosit pentru rezervarea online a locului. Adică, este de fapt biletul de intrare.

Să vă zic despre faptul că sunt mega încântată că mă duc la Captain America?! Vă zic. Ieri seară am privit Playing it cool, cu Steve Rogers, aaaa, pardon Chris Evans… Îmi plac The Avengers, Captain America în special. Nu înainte de Erwin Smith, pentru că dacă nu mi-ar fi plăcut Erwin Smith nu-mi plăcea nici Captain America. Ok, știu, v-am băgat în ceață.

Erwin Smith este un caracter din manga Shingeki no kyojin, scrisă de Isayama Hajime. O capodoperă contemporană în materie, pentru că povestea în sine este unică, captivantă și tragică.

Erwin Smith nu-i deloc personajul principal, ba din contră, este unul dintre personajele secundare, dar care au prins atât de bine la public, încât sunt mai îndrăgite decât cele principale. Este comandantul Trupelor de Recunoaștere într-o epocă în care umanitatea este asuprită de titani. Nevoiți să-și trăiască viața protejați de ziduri colosale, dar în același timp, limitați, Erwin Smith are curajul și cruzimea să se avânte într-o luptă constantă cu aceste ființe imense, care se hrănesc cu oameni. Riscând vieți pentru a elibera umanitatea de zidurile în care s-a conformat să trăiască, ucigând toți titanii care-i stau în cale, este un caracter cum am întâlnit rar într-o manga.

Isayama Hajime s-a inspirat dintr-o poveste de benzi desenate americane. Și anume, Watchmen. Unde Ozymandias sau Adrian Veidt, personajul care l-a inspirat pe Hajime să-l creeze pe Erwin Smith, are o poveste la fel de crudă și inspirațională.

Superheroes

Ce au în comun? Păi ziceți voi că nu s-ar potrivi Chris Evans să-i interpreteze pe cei doi…

Acum că ați aflat și micile mele plăceri mărunte (să fac legături între personaje) vă aștept la Săptămâna Americană împreună cu Lidl!

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

2 Comments

  1. avatar

    faina initiativa pe la voi 😀

    1. avatar

      Asa e! Speram sa se ia microbul si in restul tarii 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.