Se pare că vă am început să anunț evenimente pe blog. Nu vă faceți griji, reiau în curând postările obișnuite! Însă nu puteam să ratez și să nu vă povestesc despre acest eveniment important. Sunt între plecări, așadar o să încerc să scriu un articol cât mai cuprinzător și pe înțelesul tuturor.

Comunitatea de IT din #Craiova s-a dezvoltat foarte mult. Mai ales de când cei de la Școala Informală de IT au ajuns să pună bazele unei comunități în Bănie. Conferințele în domeniu au devenit mai dese și Craiova revine pe harta orașelor importante, măcar din acest punct de vedere.


Despre Școala Informală de IT urmează să vă povestesc și eu într-o postare separată, despre cursuri, despre experiența mea cu comunitatea de programatori și cât de fain a fost totul. Cu lux de amănunte!

GDG vine de la Google Developers Group. Adică programatori pasionați de tehnologiile Google. Deci GDG DevFest este pe scurt cea mai mare conferință pe teme de programare, care a ajuns și la Craiova. Este un eveniment important, care are loc peste tot în lume. Începând cu Africa, SUA, țările Europene, până în Suedia sau Australia. Dacă accesați de curiozitate DevFest pe Google și intrați pe pagina principală, veți vedea cât de colorată este harta lumii.

Acum imaginați-vă că și Craiova a fost adăugat pe această hartă importantă! Este un mare câștig pentru viitorul acestor comunități de programatori, viitori programatori sau pur și simplu pasionați de aceste domenii. Așa cum sunt eu.

Nu doar atât, dar GDG DevFest Craiova 2019 aduce speakeri atât din țară, cât și din străinătate. Este o oportunitate excelentă nu doar pentru cei care lucrează în domeniu, cât și pentru mediul de afaceri, să descopere și să afle poveștile acestor oameni.

GDG DevFest Craiova 2019 are loc pe 16 noiembrie 2019, la Prestige Boutique Hotels Craiova, pe strada Matei Basarab 15. Este o locație centrală, așadar foarte simplu de găsit. Conferința și pregătirile încep de la ora opt de dimineață, așa că ar fi indicat să fiți prezenți de pe atunci pentru a vă găsi mai ușor un loc în sală.

Mai multe despre GDG DevFest Craiova 2019 puteți găsi și pe pagina GDG Craiova dar și pe pagina Google dedicată special pentru DevFest. Toate informațiile sunt bine structurate de cătrei ei, puteți afla despre fiecare speaker în parte și despre tot programul zilei.

Acest eveniment este organizat de GDG Craiova și Școala Informală de IT. Sunt și câțiva sponsori care merită menționați: iQuest, D&S Global Solutions, Caphyon si BRD.

Acestea fiind spune, ne vedem pe 16 noiembrie la Prestige Boutique Hotels pentru GDG DevFest Craiova 2019!

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.