Este una dintre cele mai ieftine creme hidratante de față de pe piață. Conține ingrediente naturale simple și o recomand în special în anotimpurile de tranziție, atunci când tenul nostru trebuie să facă față atât factorilor externi cât și schimbărilor de temperatură.

 

Am constat că deși am tenul gras, în special toamna și primăvara, are tendințe de uscare pe alocuri. Lucru absolut normal având în vedere aceste perioade. Cum m-am obișnuit să mai schimb cremele din când în când, anul trecut o încercasem pe aceasta.

 

Atunci când am terminat-o, nu am mai recumpărat-o și oarecum uitasem de ea, până când mi-a adus aminte o cititoare care avea probleme cu tenul uscat. Și mi-am amintit că este potrivită pentru aceste situații! Mai ales că am scris despre ea atunci când v-am povestit despre rutina mea zilnică de îngrijire a tenului.

 

Ingredientele ei principale sunt mierea și gălbenelele, ambele calmează și hidratează pielea. Pe tenul meu s-a comportat normal, o aplic în general dimineața după ce mă spăl și îmi curăț tenul. Se absoarbe foarte repede în piele, nu lasă o peliculă grasă, însă rămâne o senzație nu de lipicios, ci de aderent?

 

Cred de aceea specifică pe ambalaj faptul că este o excelentă opțiune pentru baza de machiaj.  O recomand în special dacă sunteți o persoană care preferă machiajul minimalist, natural, frumos și fără prea mult efort. Sau dacă sunteți pe fugă și vă machiați repede, sărind din etape.

 

bioten crema

 

Crema Bioten conține și ceva parfum, așa că dacă vă știți cu probleme sau alergii ar fi bine să vă uitați bine pe lista de ingrediente, la fiecare cremă pe care o cumpărați. Aceasta inclusiv. Nu conține însă parabeni.

 

Este o cremă recomandată persoanelor tinere, cu vârsta între 25 și 35 de ani, pentru o îngrijire de bază. Are 50 ml în compoziție, dar se distribuie ușor și nu este nevoie să folosiți o cantitate mare zilnic.

 

Sper ca informațiile mele să fie utile în caz că vă doriți o alternativă ieftină, dar totuși ceva la fel de bun ca restul produselor de pe piață. Mie îmi place Elmiplant, am vorbit deja despre crema de zi cu extract de gutuie, pe care o folosesc cu regularitate.

 

Pentru data viitoare pregătesc un articol despre pensulele de machiaj! Pupici!

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.