Biafin emulsie cutanată și hidratantă

Biafin emulsie cutanata

Biafin emulsie cutanată este un produs recent descoperit, pe care l-am primit într-o comandă făcută la Farmacia Tei. Mi-am luat SPF Altruist și alături de produsul meu pentru protecția solară, a venit și Biafin. Evident că am citit despre produs imediat, i-am căutat ingredientele și cu mare bucurie am descoperit un produs excelent pentru îngrijirea pielii. În special în perioada de vară!

Biafin emulsie cutanată este un produs ce are proprietăți emoliente și hidratante. Ajută la regenerarea pielii, în special după expunerea la soare. Mai ales atunci când avem acea senzație de arsură sau căldură. Biafin calmează inclusiv iritațiile. Este un produs dedicat întregii familii, nu este doar pentru ten.

Ajută în caz de julituri, de arsuri cu apă clocotită și alte accidente domestice, în cazul iritațiilor de piele datorită căldurii sau expunerii la soare. Așadar este un produs foarte bun de avut în casă!

Biafin emulsie cutanată și hidratantă

Este un produs excelent pentru piele, pentru că acționează în straturile superioare ale pielii. Îmbunătățește hidratarea în acea zonă și grăbește procesul de vindecare în cazul iritațiilor de orice tip.

Nu conține însă SPF, așa că protecția solară rămâne tot responsabilitatea voastră. Eu v-am povestit despre Altruist, mi se pare unul dintre produsele excelente.

Biafin emulsie cutanată și hidratantă

Efectele Biafin

Primul efect este acela de a oferi o senzație de reconfortant, de hidratare intensă. Iar Biafin face lucrul acesta perfect! Este un efect pe care l-am întâlnit doar la creme mai scumpe. În comparație cu acelea Biafin are și un preț bun, dar redă acele senzații mai intense, mai de lungă durată. Pielea se simte bine, cu toate că recomand pe lângă Biafin să folosiți și restul cremelor hidratante sau măcar un SPF deasupra.

Pe termen lung avantajul său este îngrijirea corectă a pielii, este tipul de produs care are rol multiplu. Ceea ce îmi place foarte mult la Biafin și mi se pare foarte interesant este faptul că intră repede în piele. Nu rămâne pe piele, nu lasă vreo peliculă grasă sau senzația de lipicios. Intră frumos în piele și lasă senzația de elasticitate și hidratare.

Ambalajul Biafin

Este un produs tipic farmaceutic aș putea spune. Vine într-o cutie de carton pe care sunt scrise toate informațiile, de la aplicare, la efecte și ingrediente. Același scris se regăsește și pe tubul în care vine. Este o cremă clasică la tub, cu capac de plastic. Ceea ce o face specială însă sunt proprietățile ei benefice pentru piele.

Cum am aplicat Biafin emulsie cutanată

Am folosit Biafin atât în rutina mea de zi, cât și între aplicări. Adică, în cazul în care pe zi îmi simțeam tenul încărcat, că mă strânge sau mă mănâncă pielea datorită căldurii, aplicam Biafin.

În rutina pentru îngrijirea tenului am aplicat Biafin imediat după un ser, în loc de crema hidratantă pentru că Biafin este o cremă hidratantă. Apoi am venit cu protecția solară.

biafin crema

Ingredientele Biafin emulsie cutanată

Partea bună este că nu conține alcool, de aceea face o treabă bună aplicat pe piele fiind intens hidratant și reconfortant. De cealaltă parte a listei, la final avem parfum. Cu toate astea nu are un parfum puternic și tind să cred că nu are un potențial iritant. Cel puțin pe tenul meu sensibil s-a comportat foarte bine.

Ca ingrediente faine avem Squalane și ulei de avocado, ambele au proprietăți hidratante, sunt antioxidante și perfecte pentru persoanele cu pielea uscată.

Restul ingredientelor le găsiți căutând produsul, ele sunt minunate pentru un produs atât de ieftin. Are câțiva acizi în compoziție și parafina, care este un ulei mineral. Însă nimic foarte grav, cum am găsit inclusiv la ingrediente mai scumpe.

Concluzii

Biafin emulsie cutanată este o cremă hidratantă care intră la categoria ieftin și bun. Cu această cremă am să înlocuiesc acele creme foarte scumpe de la Uriage, Avene sau Bioderma pe care le-am tot folosit pentru tenul meu uscat și iritat. Biafin face o treabă la fel de bună și mă bucur că cei de la Farmacia Tei s-au gândit să-mi adauge acest produs în colet. Nu de alta, dar am de gând să-l recumpăr și o să fac asta tot de la ei!

Dacă vă plac aceste articole, nu uitați să dați follow paginii blogului meu! Mă ajută să vin cu content bun de fiecare dată, iar voi aflați primii despre ce scriu și ce mai testez nou. Mulțumesc!

Comments

comments

Xaara Novack

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă. Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog. Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Latest Stories

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.