Bullet Journal organizare Iulie și schița gratuită cu tema lavandă, pentru că îmi place lavanda. Am avut inclusiv în grădină și am cules câteva flori, pe care le am și acum în vază. Lavanda miroase frumos, iar ceaiul de lavandă are numeroase proprietăți benefice!

Iar poza aleasă de pe Pinterest ilustrează un lan de lavandă. Ceea ce mi s-a părut frumos, eu ador natura, câmpurile și câmpiile, verdele, movul lavandei. Chiar dacă ea vine în numeroase nuanțe de lila și roz, movul acesta îmi place mie.

Am ales să pictez lucrarea în acuarelă, deși înainte de asta m-am uitat pe youtube să văd ce materiale folosesc alți artiști. Acrilice și guașă au câștigat în popularitate, însă mie îmi place să mă joc în acuarele. Din când în când mă apucă dorul de ele. Este un medium accesibil, se consumă lent și raportul calitate – preț mi se pare foarte bun. Mai ales când ești artist începător sau nu îți câștigi existența din asta ci este doar un hobby.

Revenind la agenda noastră, tehnica folosită este cea de ud pe uscat. Ca de obicei, vă pun la final schița, pe care o puteți descărca gratuit. Pe canalul meu de youtube veți găsi tot procestul picturii, pas cu pas.

bullet journal iulie

Bullet Journal organizare Iulie

Organizarea în luna Iulie nu prea diferă de lunile trecute. La partea cu obiceiurile am imitat varianta de BUJO Iulie și le-am întins de două pagini într-un format landscape.

organizare bullet journal

În rest, am organziat pe săptămâni, la fel ca și până acum.

bujo iulie

Colajul lunii Iulie

Știți că adesea folosesc hârtie de scraobooking pentru colajele mele. De data aceasta le-am avut pe cele achiziționate din KIK, dar am folosit și din hârtia de la Comcrafty câteva elemente florale.

bullet journal idei

În rest am adăugat stickere pe care le-am achiziționat din LIDL recent. Au fost 5 lei și le recomand cu drag, chiar dacă nu sunt cele mai aderente.

bullet journal organizare idei

Folosesc colajul în Bullet Journal organizare Iulie, dar și în alte organizări, pentru că este un Leuchttrum cu foi subțiri. Acele foi subțiri nu permit folosirea de acuarele, creioane colorate, etc. Este pentru scris și organizat, nu pentru cei creativi așa cum sunt eu. Astfel că mă gândesc serios să investesc într-un altfel de BUJO pe viitor. Poate o agendă nouă sau să cumpăr un caiet de schițe cu colile potrivite și să îl transform într-un Bullet Journal. Momentan este doar la stadiul de idee.

bullet journal romania

Nelipsitele citate din Bullet Journal organizare Iulie

Inclusiv luna aceasta am adăugat citate, sper să vă placă! Știți că am o mini – obsesie, îmi placă să le adaug în fiecare lună / an. Mi se pare că sunt acea oază de frumos, în special dacă unele zile sunt mai puțin productive sau plăcute. Îmi amintesc să nu mă iau chiar atât de în serios, să savurez viața și ce oferă aceasta. Pe scurt, să fiu recunoscătoare.

bullet journal exemple organizare

Apropo de asta, am scris un articol despre acest subiect pe blogul de terapie prin artă. În caz că vă place tema recunoștinței și vreți să o încorporați în viața voastră.

lan de lavanda

Lucrarea lunii Iulie – lanul de lavandă

Nu este cea mai reușită, am avut o greșeală cu acel copac puțin mai măricel decât orizontul. Iar zarea sau dealurile par ușor abrupte, dar asta este un element natural, la fel ca în poza respectivă.

Iată și schița gratuită pentru voi. Click stânga și dați Save As în cazul în care doriți să o salvați pentru voi.

Dacă vreți să vizionați procesul  întreg al Bullet Journal organizare Iulie și schița gratuită cu tema Lavandă vă las și videoclipul. Sper să vă inspire și să vă placă!

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.