DayTox Serum cu vitamina C pentru un ten luminos și uniform

DayTox Serum cu vitamina C

DayTox Serum cu vitamina C este un produs pe care l-am folosit mai bine de doi ani, așa că a venit vremea să vă povestesc despre el. În primul rând este un minunat produs destinat îngrijirii tenului, care are numeroase beneficii recunoscute. Și o să vorbim inclusiv despre ele.

Eu am achiziționat DayTox Serum cu vitamina C de la Douglas. Însă în prezent nu mai știu dacă îl mai au sau nu. Nici nu l-am mai cumpărat ce-i drept pentru că l-am înlocuit cu un alt serum cu vitamina C, de la Revox. Care are și un preț mai ok. Dar să revenim la produsul nostru.

daytox serum vitamin c

DayTox Serum cu vitamina C

Este un serum clasic și aici vom vorbi puțin despre beneficiile sale. Principalul său atuu este că ne protejează împotriva razelor soarelui. Alături de cremele cu protecție solară, desigur. Eu l-am folosit astfel, în fiecare dimineață, din primăvară până toamna târziu. Nu că soarele ar lua o pauză iarna, însă acum este foarte gri, plus că stăm în casă majoritatea timpului, folosesc o cremă hidratantă cu SPF 25.

Atunci când l-am achiziționat eu, abia începuse lumea să bage în seamă partea de #skincare sau să își creeze o rutină, să se intereseze de acest tip de produse. Astfel oferta de pe piața de la noi nu era foarte variată. Doar ce veniseră cei de la The Ordinary pe piața din România și multă lume încă era nesigură despre ingredientele acestea și cum pot fi ele folosite, pe lângă cremele hidratante sau cele cu SPF.

DayTox Serum cu vitamina C are un preț acceptabil, însă acum au apărut foarte multe produse concurente, la prețuri și mai accesibile. Așa că eu vi-l prezint pe acesta, dar vă recomand să cercetați piața și să vă interesați ca raportul calitate – preț să fie bun.

Ambalajul DayTox Serum cu vitamina C

Este cât se poate de clasic și de simplu. Informațiile necesare sunt pe cutia de carton în care vine produsul, iar în interior găsim un mic pliant cu alte informații utile. Recipientul este unul diferit, foarte frumos din punctul acesta de vedere. Spre deosebire de sticluțele clasice de culoare maro – închis, în care este stocat serumul cu vitamina C, această sticluță este de un alb – mat. Un detaliu fain zic eu, care mi-a captat atenția.

Sigur, în interior este un serum cu vitamina C, însă pentru unele persoane astfel de detalii legate de produs, contează. Tocmai de aceea m-am gândit să-l menționez. În rest, la fel ca și restul recipientelor, are o pipetă și este foarte simplu de utilizat. Ar fi fost o idee super, dacă și pipeta ar fi fost albă. Dar na. Prea multe zic și eu! Lol.

Ce mi-a plăcut este că a rezistat cu brio folosirii. Bine, nu prea multe lucruri se pot strica la o pipetă, dar chiar și așa… dozarea se face ușor.

daytox vitamin c serum

Mod de utilizare al DayTox Serum cu vitamina C

Fiind un serum care se folosește cu pipetă, este simplu de utilizat. Punem în palmă câte picături dorim din produs, ca mai apoi să-l aplicăm pe ten prin masaj. Se absoarbe destul de repede și nu lasă tenul lipicios sau prea gras. Este un produs excelent din acest punct de vedere.

DayTox Serum cu vitamina C ne sporește protecția împotriva razelor solare, de aceea este indicat să-l folosim pe timp de zi. Eu asta am făcut. L-am utilizat în rutina mea de dimineață. Am însă un alt serum care luptă împotriva vaselor de sânge sparte, a capilarelor roșii, care are în compoziție vitamina C și care poate fi folosit și în rutina de seară.

Așadar, este bine fie să întrebați un specialist, adică un medic dermatolog care să vă consulte și cu care să construiți o rutină de îngrijirea a tenului stabilă, fie să faceți voi munca de cercetare și să vă interesați peste tot pe unde se poate online, despre o rutină bună care să includă și un serum cu vitamina C. Pentru că există beneficii în sensul acesta…

Beneficii DayTox Serum cu vitamina C

Nu mai insist cu protecția solară, însă vă menționez cele mai des întâlnite beneficii. Pe cel cu uniformizarea aspectului tenului în primul rând. Se întâmplă asta pentru că vitamina C aplicată pe ten îți va da acea strălucire naturală. Sigur, nu o vei obține de prima oară de când aplici produsul, însă odată ce ai introdus un produs în rutina de îngrijire, după o vreme, rezultatele apar.

Ajută la menținerea colagenului și la producerea sa. Așadar ajută puțin în privința ridurilor, nu le face să dispară de tot, evident, dar luminozitatea tenului ajută ca acele zone mai întunecate ale tenului să fie mai puțin vizibile. Cam așa aș explica eu fenomenul.

Vindecă în cazul rănilor sau ale coșurilor, fiind un produs uleios dar și astringent în același timp. Nu însă la modul în care să aplici un serum și să ți se strângă pielea, ci din punct de vedere al substanței, vitamina C.

De asemenea ajută și cu petele pigmentare. Tocmai de aceea se recomandă folosirea ei împotriva soarelui sau a altor radicali, pentru că oferă o barieră de protecție, alături de alte creme care au acest scop precis.

Ingrediente

Având în vedere că este un serum cu vitamina C, veți fi surprinși să citiți lista ingredientelor. Pentru că extractul provine de la Grapefruit și pe lângă acesta mai conține și apă de fructe, extract din frunze de aloe și extract de broccoli.

Aici putem diferenția acest produs, comparat cu cel de la Revox, lista sa de ingrediente este puțin mai OK. Pentru că face parte din categoria produselor Bio. Deci este o investiție până la urmă. Din păcat Douglas nu a mai adus produsul, este o marcă germană așadar posibil să-l întâlnim prin DM, la un moment dat. În cazul în care cineva mai luminat se hotărăște să-l reintroducă în magazinele acestea.

Până atunci sincer, vă recomand varianta Revox sau a celor de la The Ordinary care vine sub formă de cremă cred.

daytox ser cu vitamina C

Concluzii

DayTox Serum cu vitamina C este un produs de îngrijire excelent. Păcat că nu se mai găsește la noi. Mi-ar fi plăcut să-l recumpăr la un moment dat. Însă îl pun pe lista de produse pe care mi le doresc în cazul în care călătoresc în afara țării și le găsesc pe acolo.

Până atunci, merge și de la Revox. Apropo, produsele Revox le găsiți atât pe e-mag cât și prin DM. Cu un search pe Google sigur le găsiți și prin alte magazine online. Și pe cele de la The Ordinary la fel.

Acestea fiind spuse, ne citim data viitoare cu ceva postare interesantă! V-am pupicit!

Comments

comments

Xaara Novack

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă. Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog. Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Latest Stories

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.