Era de ceva vreme în wishlist să-mi iau o paletă de farduri! Cum am trecut recent prin Kendra, m-am îndreptat către paleta Sleek. Am ales nuanțe în contrast cu sezonul rece, pentru că sunt calde și colorate. Sigur, chiar dacă am făcut alegerea asta să nu vă imaginați că le folosesc doar între ele. În general îmi plac machiajele simple, minimaliste.  Acelea care nu implică mult risc din partea mea (stau prost la partea de blending).

Paleta Sleek Ultra Mattes Bright V1 – beauty review

Paleta Sleek Ultra Mattes Bright V1 este una rezistentă ca interior, ambalajul frumos, fix cum mă așteptam. Fardurile, în schimb nu m-au impresionat. Nu am pus swatch-uri pentru că oricum nu prea aveam la ce. Pe deget se vedeau foarte transparente și difuze. Trebuia să apăs mult și bine ca să se distingă culoarea, iar pe pensulă sunt ca o pulbere.

Pigmentarea lor diferă, unele sunt foarte pigmentate, cu altele trebuie să lucrezi mai mult.

Paleta Sleek Ultra Mattes Bright V1

Pentru machiaj, cu tot cu primer și pregătirea tenului / ochilor, în prealabil, tot am avut nevoie de trei straturi din aceeași nuanță. Am încercat să ud puțin pensula și nu am sesizat nici o schimbare. Până și cel mai ieftin fard, găsesc culori precum acestea foarte bine nuanțate. Încât să nu fie nevoie de maxim două aplicări…

paleta sleek

Kiri nu a fost impresionată.

Mix-ul între ele, funcționează la fel de greu, din păcate.  Cred că ieșeam la fel de bine dacă îmi luam o paletă Fraulein… Asta e, data viitoare voi încerca altceva. Nu știu dacă au schimbat formula sau dacă au schimbat ai noștri paletele cu unele luate de pe e-bay. Deși până și pensulele mele de pe e-bay, imitație după cele de la Real Tecniques, sunt extrem de bune. Îmi imaginez că aș fi regretat să dau atâția bani pe ele și să mă fi trezit cu ceva la fel de prost ca ceea ce am luat acum.

Later Edit: Am schimbat primer-ul pentru ochi. Cel pe care l-am avut atunci când am cumpărat paleta era de la Essence și avea culoarea fondului de ten, acel maro deschis care mai apoi se difuzează pe lungimea pleoapei. Recent am încercat cu un primer de la Misslyn, care este alb și cremos. Cu acela paleta funcționeză de minune și mă pot bucura de culorile acestea super! 

Așa ca să vă dați seama că uneori o primă impresie a unui produs, se poate schimba în funcție de rutina sau de instrumentele pe care le folosim împreună. 

Paleta Sleek Ultra Mattes Bright

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

2 Comments

  1. […] Având în vedere că paleta a costat până în 50 de lei, a meritat banii. Comparând cu paleta cumpărată ultima dată, mi-aș fi dorit să o descopăr pe acesta mult mai devreme. Buuut, you live, you learn. Vorba […]

  2. […] Având în vedere că paleta a costat până în 50 de lei, a meritat banii. Comparând cu paleta cumpărată ultima dată, mi-aș fi dorit să o descopăr pe acesta mult mai devreme. Buuut, you live, you learn. Vorba […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.