Știți că v-am vorbit pe blog, în trecut despre o altă boxă portabilă cu bluetooth. Pe aceea am primit-o în teste de la ShopGSM. Și mi-a plăcut. Tot la ei pe site am descoperit că aveau și boxa mea. Adică boxa portabilă cu bluetooth Huawei AM08, pe alb. Așa cum am și eu. M-am bucurat să văd că este o micuță boxă atât de populară. Sigur, ea are și o variantă mai mare, cu același design. Însă eu o am pe aceasta, mică și foarte simpatică. Despre ea o să vorbim astăzi.

Mai ales că o am de aproape doi ani de zile. Pe a mea nu am achiziționat-o de pe ShopGSM, ci de pe e-mag. Detalii, ideea este să găsiți un site care vă place și în care aveți încredere. Atâta tot.

boxa portabila cu bluetooth huawei

Boxa portabilă cu bluetooth Huawei AM08 white

Am avut și alte boxe, una din ele cumpărată din Auchan, care s-a stricat foarte repede. A fost ce-i drept și vina mea, am scăpat-o pe jos. Și nu și-a mai revenit. De atunci am mai achiziționat una simplă, albastră, care locuiește permanent în bucătărie, și pe aceasta de la Huawei.

Nu aveam așteptări mari, mă gândeam că va fi o simplă boxă portabilă cu bluetooth și cam atât. Și că se va potrivi bine cu telefonul meu, Huawei Mate 10 Pro. Cam acestea au fost gândurile mele la achiziție. Realitatea însă, a fost mult mai faină.

huawei boxa bluetooth

Boxa portabilă cu bluetooth Huawei AM08 white – Design

Are un design minimalist, curat aș putea spune și foarte atrăgător. Este ca sferă perfectă care dispersează sunetul. Are acel element fascinant, simplist și totuși inedit.

Este foarte ușor de butonat, nu trebuie să apeși decât pe partea de sus pentru a te conecta sau pentru a corecta volumul ori a pune pauză. Așadar, butoanele sunt foarte accesibile și mi se pare un punct forte față de alte boxe portabile cu bluetooth. Unele au nevoie să le butonezi la spate și este puțin incomod.

Cu toate astea, butonul de aprindere pentru această boxă este dedesubt. Estetic vorbind, este perfect. Pentru că nu îl vezi, nu îți încarcă privirea și face ca obiectul să te încânte cu perfecțiunea sa. Dar e ușor incomod, nu foarte practic. Sigur, aceasta este o observație. Dacă mă întrebați pe mine, nu mă deranjează acest lucru în mod deosebit. Dar am zis să-l menționez pentru ca ceilalți să cunoască acest detaliu. Detaliu care oricum este tipic pentru majoritatea boxelor portabile cu bluetooth.

Un alt bonus este greutatea ei, sau mă rog, lipsa greutății, pentru că este o boxă portabilă ușoară. Deci simplu de cărat oriunde vrei.

huawei boxa portabila

Boxa portabilă cu bluetooth Huawei AM08 white – Sunet

Dintre toate boxele portabile cu bluetooth încercate de mine, aceasta mi se pare că are sunetul cel mai clar și bine difuzat. Atunci când dau volumul mai tare nu prezintă acele bruiații și se aude perfect. Nu știu dacă este datorită telefonului, cu care poate este compatibilă sau datorită faptului că a fost atât de bine concepută. Cert este că sunetul este bine dispersat și bine auzit.

huawei

Are acel sistem de sound – surround care garantează un sunet bun. Și chiar așa mi se pare. O altă chestie este micimea acestei boxe. Fiind un element destul de minimal, sunetul va avea clar anumite limitări. Se aude perfect până la un punct, însă nu poate fi un sunet care să răzbată în tot cartierul. Are o rază limitată, adică. Dacă asculți la această boxă într-o cameră, va fi ideal. Pentru că sunetul se va auzi foarte bine și niciodată nu va fi nevoie să o folosești la maxim.

Pentru exterior

Dacă asculți la această boxă afară, în grădină, va munci mult și vei folosi sunetul la maxim pentru că zgomotul din jur va înghiți o parte din ce se aude.

Așa că personal, o recomand pentru interior. Oricum e cam de prost gust să asculți muzică în afara casei, chiar dacă ești la tine în curte. Dar este doar o părere personală, nu o luați ca ceva universal sau că m-aș crede eu mai presus ca cei care procedează astfel. E doar ceea ce fac eu. Tocmai și menționez cum funcționează în afara casei pentru că am încercat-o și astfel.

huawei boxa portabila mica

Boxa portabilă cu bluetooth Huawei AM08 white – Alte funcții

Așadar la partea de conectare, se conectează la laptop, tabletă sau telefon prin funcția bluetooth. Ceea ce înseamnă că va consuma baterie și este bine să aveți în vedere acest detaliu. Eu atunci când folosesc telefonul și boxa portabilă cu bluetooth Huawei AM08 white, mă asigur că ambele sunt conectate la priză și se mențin încărcate.

Dacă tot vorbim de încărcare, boxa portabilă cu bluetooth Huawei AM08 white se încarcă printr-un cablu USB, foarte ușor de folosit. Eu am atașat la capăt un dispozitiv care să permită racordarea la priză, pentru ca boxa să stea mereu încărcată. Boxele portabile cu bluetooth au un sunet enervant atunci când încep să se descarce, așa că prefer sa stea tot timpul încărcată. Nu știu cât de bine este, dar așa procedez eu.

Un alt avantaj este portabilitatea, așa cum se poate distinge și din titlu. Adică dacă vrei să te muți într-o altă încăpere pentru câteva minute sau ore, pentru că ai nevoie de ceva, o poți lua cu tine pentru a asculta în continuare fără întreruperi.

boxa portabila huawei alb

Boxa portabilă cu bluetooth Huawei AM08 white – Concluzii

Ca să facem un rezumat rapid, boxa portabilă cu bluetooth Huawei AM08 white are două mărimi diferite, a mea este cea mini. Sunetul este excelent, are acel sistem de sound – surround care chiar funcționează și este foarte aspectuoasă. Cel puțin mie îmi place design-ul ei. Este ușoară și frumoasă.

Funcțiile ei sunt destul de tipice pentru o boxă portabilă cu bluetooth, așadar cred că o deosebesc foarte mult design-ul și funcționalitatea butoanelor.

Cam atât pentru acest review simplu, de utilizator. Dacă vi s-a părut util nu uitați că puteți da SHARE pe rețelele de socializare! Chiar mă ajută acest lucru și vă mulțumesc în avans dacă alegeți să o faceți.

Vă pup și vă îmbrățisez cu drag.

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.