Serial de comedie: How I met your mother

How I met your mother

Am început cu scepticism acest serial, dar la final s-a dovedit că a meritat. La început am râs cu greu, aproape deloc. În schimb m-au atras protagoniştii.

How I met your mother

Tânărul arhitect Ted Mosby se îndrăgosteşte pe neaşteptate de Robin, o prezentatoare TV. Îşi declară iubirea încă de la început, fervoarea şi nebunia sa de stalker o îndepărtează pe presupusa aleasă. Dar ajung la un armistiţiu, continuând să fie prieteni.

Robin se integrează perfect în viaţa lui Ted. Nu este singura, căci acesta locuieşte în acelaşi apartament cu Marshall Eriksen şi Lily Aldrin, cuplul inseparabil, agasant şi siropos. Îl are ca prieten pe Barney Stinson, un playboy obsedat de magie şi Star Wars.

Gaşca fiind completă,  pornim în lumea lor prin flash-back-uri. Ted din viitor le povesteşte celor doi copii ai săi cum şi-a întâlnit soţia. Aici suntem ţinuţi în suspans, căci el şi Robin vor forma la un moment dat un cuplu, ca apoi totul să se schimbe şi noi să revenim la nesiguranţa de la început.

Presărat cu fraze care prind la orice public, magie şi originalul joc cu „Have you met Ted?”, cei care au răbdare să privescă acestă comedie, nu au de ce să regrete.

Se vor ataşa de comoditatea lui Ted.

De relaţia strânsă dintre Marshmellow cu Lily.

O vor place pe Robin, chiar dacă e canadiană şi are o emisiune tv la care nu se uită aprope nimeni, şi când se uită o fac doar pentru a bea la bâlba ei  cu „but umm…” (:

Dar mai ales pe Barney, sarea şi piperul. Awesome şi Legen – wait for it – dary! Obsedat de femei şi de  îmbrăcatul la patru ace, este inventiv şi compune „The Playbook” , un glosar cu idei de agăţat femei.

how I met your mother

how I met your mother

Pe lângă distribuţia lor, au apărut în serial vedete precum Britney Spears sau Jennifer Lopez. Iar pe Lily o veţi recunoaşte din Scary Movie.
Are cinci sezoane numai bune de privit.
Suit up& Enjoy!

Comments

comments

Xaara Novack

Marketing Specialist si partener certificat Google, pasionata de acuarela, colaje si videoblogging.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Latest Stories

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.