De data asta am avut un ceai cald şi biscuiţi lângă mine, dar şi alt gen de companie. Dintre toate aceste filme de groază privite, doar unul mi-a fost pe plac. Nu ştiu dacă sunt eu o persoană mai pretenţioasă, sau…chiar au fost filme slabe. Nu sunt critic, ci un privitor, de fapt, cineva căruia îi plac filmele cu fantome şi demoni. Văd destul sânge odată pe lună, mai horror decât aşa ceva nu-i nimic.

Iată ce am privit:

filme de groaza

 

The Echo (2008)

Un deţinut care este eliberat din închisoare se întoarce în apartamentul mamei sale pentru a-şi lua viaţa de la capăt. Normal, se vor întâmpla lucruri care să-l împiedice puţin. Cum ar fi cuplul de lângă apartamentul în care stă, şi în care a murit mama lui cu câteva luni în urmă în condiţii cel puţin ciudate.

A fost destul de slăbuţ şi mi-a amintit de ceva care mă amuză uneori : celebrele tăieri de degete şi ruperi de unghii de prin aceste filme de groază. Bine, cea cu ruperea de unghie mă doare pe creier, dar cu degetele, deja prefer capul lui Boc sau Băsescu pe tocător. Sper ca regizorii de la Hollywood să facă un sondaj şi pe aici.

filme de groaza

 

Whisper (2007)

Cu mottoul „Nu e de mirare, chiar Satan se preface a fi un înger al luminii.” , este vorba de nişte tineri disperaţi care vor să înceapă o afacere dar au nevoie de bani. Pentru asta colaborează cu nişte foşti deţinuţi pentru a răpi un copil dintr-o familie bogată. Nu se aşteaptă însă ca acel copil să fie malefic.Îmi pare rău că s-a terminat bine, mi-a plăcut la nebunie copilul, privirea lui diabolică şi toate planificările acelea demonice, manipulările piciului. Mi-a amintit de Case39, doar că acolo fetiţa şi-a arătat şi faţa hidoasă. Ştiţi voi, demon cu bube,bale, dinţi…

filme de groaza

 

Paranormal Activity 2 (2010)

Un film paranormal de plictisitor, nu se întâmplă aproape nimic special pe tot parcursul filmului. Dacă primul a fost aşa şi aşa, adică acceptabil de plictisitor, acesta e monoton cu tendinţe de somnifer. Puteţi dormi în timpul lui foarte bine.

Iar în seara asta am de gând să mă holbez la „An American Haunting”. Să sperăm că va fi ceva mai horror decât celelalte.

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.