Condimentele de la Vegeta le folosesc de foarte mult timp. Îmi plac cel mai mult cele care dau un gust diferit supelor și cele pentru cartofi prăjiți. Cel puțin pentru cartofi prăjiți nu îmi lipsește deloc din bucătărie! Fie că îi pregătesc la cuptor cu puțin rozmarin, fie că îi prăjesc pur și simplu.

 

Datorită celor de la BuzzStore, de data aceasta am descoperit noile marinate Vegeta pentru Grill (și nu numai!). Eu mănânc preponderent carne de pui și pește. Ador aripioarele de pui marinate! Și de regulă pieptul de pui îl prefer pentru zile speciale, iar la grătar iese fenomenal de bun. Pește mănânc măcar odată pe săptămână. Preferatul meu este macroul.

 

Inspirație pentru gătit cu noile marinate Vegeta

 

Condimentele lichide pentru marinare de la Vegeta frăgezesc carnea și îi dau aromă, păstrând nutrienții ei naturali. Mi-a plăcut mult de tot faptul că aceste marinate nu sunt exagerat de sărate. Deci pot fi folosite și de persoanele care au grijă de sănătate lor sau țin diete. Nu au arome sau potețiatori de gust, ci doar ingrediente pe care le avem și noi prin cămăruță. Sunt puse toate laolaltă într-un plic ușor de folosit!

 

marinate Vegeta

 

marinate Vegeta

 

Tocmai de aceea ar trebui să fie nelipsite din bucătărie. Eu de regulă sunt foarte uitucă, dacă îmi lipsește piper, rozmarin sau alte condimente sau ierburi aromate, nu văd decât atunci când borcanașul e terminat. Prin urmare, un plic de marinată de la Vegeta, pus bine acolo în bucătărie mă scutește de ceva bătaie de cap.

 

Pe lângă faptul că odată cu aceste condimente lichide de la Vegeta pentru marinate, aș putea reduce numărul ingredientelor mele din bucătărie, practic a borcănașelor din dulapul meu.

 

Însă partea cea mai distractivă mi se pare gătitul în sine. Mă relaxează și îmi dă ocazia să fiu creativă. În afară de grătar (cu care sigur v-am făcut poftă) am folosit plicurile mele de Vegeta Grill pentru două rețete cu carne de pui.

 

Vegeta Grill condiment cu usturoi l-am folosit pentru ciulama de ciuperci cu piept de pui. Rețeta o găsiți pe pagina de facebook a blogului meu. Este una foarte simplă, totul este gata în jumătate de oră!

 

marinate Vegeta

 

Vegeta Grill condiment cu bere (super gustos!) l-am folosit pentru mini-șnițele din piept de pui, pe care le-am împărțit cu bloggeri și prieteni la Centrul Cultural Polonez din Craiova, în cadrul unui eveniment interesant la care am privit un film polonez.

 

BuzzStore și Vegeta România mi-au oferit o experiență foarte gustoasă! Alături de condimentele Vegeta Grill am primit și o carte de bucate în ediție limitată, pe care am răsfoit-o cu interes. Am o sursă de inspirație în plus pentru atunci când gătesc!

 

Voi ați încercat noile condimente Vegeta Grill?

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.