Mustela, lapte solar cu SPF 50 pentru copii este un produs excelent pentru persoanele cu pielea sensibilă la soare sau care se irită ușor. Lăsând la o parte ideea că ar fi un produs exclusiv destinat celor mici, mi s-a părut un SPF demn de menționat pe blog.

L-am încercat acum doi ani și după cum se vede, a fost foarte iubit. Pentru că m-am apucat să-i fac poze după ce l-am folosit cu drag.

Legat de SPF, am început să nu mai fiu atât de supărată pe cele care îți lasă pielea ușor lipicioasă. Menționez asta de la bun început, pentru că este un produs care nu intră în piele rapid, ci formează acea peliculă protectivă pe ten. Peliculă care pe unele persoane le poate deranja. Dacă este cazul, atunci nu va fi un produs pe care să-l alegeți și mai bine încercați un SPF potrivit. Cum ar fi Altruist.

Acum că am trecut peste această mențiune, vă propun să descoperim împreună acest lapte cu protecție solară.

Mustela spf 50

Mustela, lapte solar cu SPF 50 pentru copii

Ce m-a atras foarte mult la acest produs este că se potrivește cu pielea mea sensibilă sau cea cu tendințe atopice. Nu are parfum și nu lasă acel efect de alb pe ten. În schimb, este ușor lipicioasă. Potrivit ar fi atunci când o purtați să vă prindeți părul pentru ca firele de păr rebele să nu vi se tot lipească de față. Așa, ca idee.

Pe ambalaj spune că nu are textură grasă, însă asta nu înseamnă că nu rămâne grasă pe ten după ce este aplicată. Sunt două lucruri distincte.

Se poate folosi atât pe ten cât și pe corp.

Efectele Mustela, lapte solar cu SPF 50

Este un produs cremos, care pe lângă protecția solară oferă o ușoară hidratare. Efectele sale durează în jur de două ore, după care este indicat să reaplicăm. Eu l-am folosit în special în acele zile în care aveam de mers la cumpărături și era soare afară.

Apropo de soare, sper că știți că utilizarea de SPF este indicată chiar dacă este toamnă sau iarnă și soarele nu mai este atât de puternic. Se poate trece la un SPF 30 cum ar fi cel de la CeraVe desigur. Însă protecția solară ne ajută tenul și ni-l menține tânăr.

Este rezistent la apă, tocmai de aceea vă sugerez să nu îl folosiți atunci când mergeți la mare sau dacă aveți de gând să intrați în ape naturale. Pentru piscină este perfect. Însă este genul de produs care va polua orice apă cu care intră în contact. Mai bine aplicați după bălăceală și tot este bine.

Rămâne ușor gras pe ten. Dacă nu vă place senzația, așa cum am  menționat mai sus, există alte produse la fel de bune. Tot cu SPF 50.

Ambalajul Mustela, lapte solar cu SPF 50

Este un ambalaj tipic produselor de acest tip. Bifează nuanța aceea veselă, de galben sau portocaliu pe care o adoptă aceste produse. Vine într-o cutie de carton la fel de colorată, iar în interior se regăsește tubul de plastic care are 100 ml.

Se dozează practic și igienic. Storci în pală cât produs ai nevoie, apoi aplici pe ten sau corp. Mi se pare un amblaj ușor de cărat în orice geantă de plajă sau gentuță.

Cum am aplicat Mustela cu SPF 50

Adesea am folosit crema aceasta pentru deplasări scurte, atunci când era foarte mult soare. Sau am combinat-o cu crema de la Altruist aplicată pe față și cea de la Mustela aplicată pe corp. În special pe picioare.

Cred că deja vă dați seama că nu sunt fan soare și nici fan bronz. Asta pentru că am piele atopică. Nu mă bronzez, mă ard și mă ustură sau mă mănâncă pielea. Tocmai de aceea ador cremele cu SPF.

Nu am mers cu ea niciunde în apă sau la piscină. Am încercat să fiu atentă cu alegerile mele.

Mustela, lapte solar cu SPF 50 pentru copii

Ingrediente

Se găsesc foarte ușor la o căutare pe Google, inclusiv pe site-ul celor de la Mustela, le găsiți. Îmi place atunci când un brand este transparent în privința aceasta.

Are ingrediente benefice pentru ten, tocmai de aceea vă sugerez ca adesea persoanele cu piele sensibilă să încercați produse destinate copiilor. Pentru că sunt formulate mai blând decât cele pentru adulți.

Concluzii Mustela, lapte solar cu SPF 50 pentru copii

Este un produs excelent pentru copii sau pentru persoanele cu pielea sensibilă la soare, așa cum sunt și eu. Se găsește online sau în farmacii, în caz că sunteți interesați de achiziția sa. Are un preț accesibil pentru cât produs avem.

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.