Persil discs 4 in 1 capsule detergent este un produs nou, pe care eram curioasă să-l testez. Mă bucur că BuzzStore mi-a acordat această ocazie! Nu este prima oară când folosesc detergent sub formă de capsule și mi se pare foarte invoativ și ușor de folosit. Ceea ce mă atrage foarte mult la tipul acesta de produs este mirosul său tipic, de prospețime și designul.

persil discs 4 in 1 rufe colorate

Persil discs 4 in 1 capsule detergent predozate combină patru beneficii într-un singur disc: puterea de îndepărtare a petelor, strălucirea, prospețimea de lungă durată și grija față de țesătură. Are o textură de gel în interior, care se observă cu ochiul liber și la atingere. Discurile sunt moi și miros foarte plăcut. A nu se gusta însă! Nu sunt pentru a fi consumate!

persil capsule pentru rufe colorate

Se folosesc doar pentru spălarea rufelor, desigur. Mai ales că te ajută să previi supradozarea. Cel puțin eu sunt vinovată de a pune mai mult detergent decât este nevoie în acea cutie pe care o are mașina de spălat. Este disponibil în două variante: Persil și Persil color, pentru rufe colorate. Primul curăță în profunzime rufele albe, iar al doilea curăță de minune rufele colorate. Ambele îngrijesc țesătura.

Persil pods 4 in 1

Experiența mea cu Persil discs 4 in 1 capsule detergent

Eu nu am foarte multe rufe albe, astfel că am folosit Persil simplu pentru rufele mele întunecate sau negre. Și a funcționat chiar foarte bine! De obicei toamna și iarna nu prea mai am rufe albe în garderobă. Știu sigur că acest detergent se va potrivi de minune pentru primăvară – vară, când în garderoba mea apar haine deschide la culoare.

Prin urmare, am folosit mai des Persil discs 4 in capsule detergent pentru rufe colorate. Care este foarte bun, am scos rufele foarte curate și parfumate. Nu am mai folosit balsam, așa că m-a scutit de o cheltuială.

persil detergent capsule

O chestie enervantă care mi s-a întâmplat, imediat ce pornise mașina de spălat, a fost că acea capsulă rămăsese prinsă cumva între ușă și cuva mașinii. Dar rotațiile și mișcarea, plimbarea rufelor a făcut ca acea capsulă să revină înapoi în cuvă după câteva minute. Am stat și am urmărit-o pentru că nu mai văzusem așa ceva și eram curioasă ce se va întâmpla.

persil pods detergent

De asemenea este eficient pentru toate ciclurile de spălare, inclusiv la cele pentru temperaturi joase. Eu de regulă folosesc setările prestabilite sau programele pe care mașina de spălat le are, nu schimb nimic. Acoperă o arie mare din nevoiele mele de spălare a rufelor și aceste capsule sunt compatibile.

Ce mi-a plăcut mult de tot este că a scos o pată veche de cafea de pe un hanorac. Așadar, mă declar foarte mulțumită și recomand Persil discs 4 in 1 capsule detergent!

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.