Rexona Stress Control și viața capătă Sense. MOTIONSENSE™! Pentru că azi vorbim despre deodorante și efectul acestora.

Departe de a fi cea mai activă persoană de pe planetă, vă scriu totuși câte ceva despre viața mea de zi cu zi, pentru că recent mi-am schimbat rutina.
Diminețile mele încep la 6:40, bine…la 7:10 pentru că pun iar telefonul să sune, încercând să mai “fur” câteva minute. Primul lucru pe care-l fac, după ce m-am trezit, este să beau apă. Mă înviorează și mă ajută să fiu alertă dis de dimineață. Mi-am propus să bifez cei 2 litri recomandați zilnic, așa că mi-am instalat o aplicație pe telefon care-mi trimite notificări, amintindu-mi să mă hidratez.

Apoi merg la baie să mă spăl și să mă trezesc de-a binelea, pentru că am obiceiul să folosesc doar apă rece. Este foarte reconfortantă, în special în diminețile călduroase de vară. Nu uit nici de periatul dinților. Imediat apoi merg în cameră și folosesc deodorantul, nu uit niciodată să-l folosesc pentru că acea senzație de protecție și prospețime este unică, ceva de care nu aș putea să mă lipsesc. Astfel am siguranța că voi începe ziua cu bine!

După aplicarea deodorantului îmi aleg un outfit pentru ziua în curs. Adesea ceva lejer, simplu, fiind foarte cald. Merg în bucătărie îmi iau sandvișul pregătit în seara precedentă și nu uit să hrănesc animăluțele înainte de a pleca. Îmi iau geanta sport unde am laptopul și suportul de curs, apoi mă duc către stația de autobuz. Fac în jur de 20 de minute până în centru, unde se țin orele de Web Design.

Îmi doream să studiez Web Design de vreo doi ani încoace și recent mi s-a îndeplinit această dorință. Voiam să învăț mai multe despre html, css sau java script. Ca blogger doream să cunosc tot ce se află în spatele unui blog de fapt. Nu doar aspectul său, toate codurile și aplicațiile care-l fac să arate ca un tot minunat. Avem un profesor foarte bun, care nu se lasă până nu pricepem totul, ajutându-ne pe fiecare în parte să avansăm pozitiv.

Nu îmi imaginam că va fi un domeniu “easy peasy”, ca să-mi citez proful. Îți solicită enorm gândirea logică și pragmatică. Te învață să fii atent la detalii și să gândești în afara cutiuței tale obișnuite. Astfel la finalul celor patru ore, simți că ți s-au încălzit bine de tot neuronii.

Noroc că avem în apropriere un părculeț, unde după curs sau în pauze, merg să îmi încarc bateriile cu o scurtă plimbare. Este ocazia perfectă să mă relaxez la umbră, să admir natura și oamenii din jur. După ce simt că nu mai miros a creier ars, traversez strada și iau autobuzul înapoi către casă.

Dacă dimineața când iau autobuzul nu am tendința să transpir, după-masa când se lasă căldura, este inevitabil chiar și pentru mine. Uneori când ajung înapoi acasă, primul lucru pe care-l fac este să fug la duș pentru a mă răcori și pentru a scăpa de senzația de paf și miros neplăcut cu care am de-a face în autobuz.

Serios, circul cu unul dintre acele autobuze rămase de pe vremea împușcatului. O saună pe roți, ce pare că se va dezintegra cu fiecare groapă. Nu e nevoie de aer condiționat, intră suficient aer pe la ușile care nu se închid bine și printre crăpăturile care s-au adunat de-a lungul vremii în fierul erodat.

Rexona Stress Control cu MOTIONSENSE™

Dușul revigorant este momentul preferat al zilelor călduroase de vară. După aceea nu uit să mă dau iar cu deodorant. Probabil din ultimul meu video știți că l-am folosit foarte des pe cel de la Gerovital, dar îmi doresc foarte mult să-l încerc pe cel de la Rexona Stress Control. Nu doar pentru că îmi place să testez lucruri noi, ci pentru că are o tehnologie inovatoare cu microcapsule ce se activează la fiecare mișcare. Cât de tare poate fi asta! M-au făcut foarte curioasă, așa că am căutat restul informațiilor la ei pe site.

Am aflat că Rexona Stress Control este primul antiperspirant din lume care conține microcapsule activate de mișcare și îți asigură protecție eficientă și senzație de prospețime pe parcursul întregii zile.

Cu cât faci mai multă mișcare, cu atât se eliberează mai multă prospețime. Microcapsulele cu parfum se sparg la fiecare mișcare pe care o faci, pentru ca tu să te bucuri de o senzație de prospețime îndelungată. Oricare ar fi pasiunea ta și orice ți-ai dori să realizezi, Rexona Stress Control, cu tehnologia unică MOTIONSENSE, te ajută să faci faţă provocărilor fiecărei zile.

Iar de pe pagina Facebook a Rexona, am găsit deodorantul potrivit mie! WOW! Genial!

Rexona Stress Control cu tehnologia MOTIONSENSE  îți oferă prospețime chiar și atunci când fiecare mișcare face jocul minții mai intens. Se potrivește la fix cu viața mea de zi cu zi, și revenind la asta, iată continuarea:

Un alt moment preferat este uscarea părului fără foehn. Îl las să se usuce de la sine, fiind foarte cald. Între timp fac patul, pentru că dimineața nu am timp. Hrănesc iar animăluțele mele și le schimb apa cu alta proaspătă. Îmi rezerv câteva minute pentru a le răsfăța, fie ne jucăm, fie le ofer mângâieri și cuvinte de laudă pentru că au fost cuminți și m-au așteptat.

Apoi dacă am timp încerc să filmez un videoclip pentru canalul meu de youtube. În caz că timpul este limitat, mă rezum la a-mi nota idei despre viitoarele postări pe blog, eventual desenez ceva sau fac o schiță simplă. Îmi place să am activitate, chiar dacă nu este activitate fizică, încerc să-mi propun lucruri care-mi sunt potrivite mie și pe care le duc la bun sfârșit.

De aceea mi-a plăcut ideea Rexona Stress Control, un deodorant potrivit pentru nevoile fiecăruia dintre noi. Îmi oferă protecție antiperspirantă inteligentă, prospețime de durată și se adaptează stilului meu de viață!

Mai ales că nu sunt cea mai activă persoană… Seara mea de exemplu decurge astfel: petrec ceva timp și în compania familiei, iar după masa de seară ies puțin în curte cu pisicile mele și cu cei doi căței. Ne bucurăm de răcoare și puțin aer curat. Înainte de culcare de obicei rezolv Sudoku sau citesc. Îmi aerisesc bine camera și apoi îmi pun alarma la telefon pentru a doua zi, după care mă pun în pat și aștept pe Moș Ene pe la gene.

Zilele mele poate nu sunt atât de active din punct de vedere fizic, dar sunt la fel de intense!

Cum sunt zilele voastre?

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.