Experiența Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant

  • School velvet smooth

De curând m-am înscris pe BuzzStore, pentru că aveam câteva prietene bloggerițe care făceau recenzie la produse noi, intrau în campanii interesante și mi-a plăcut. Astfel am aflat că nu e musai să fii blogger, poți fi și vlogger sau bine ancorat în ceea ce înseamnă social media, astfel încât să poți promova produsele respective într-un mod cât mai variat.

Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant este o pilă electronică, ce vă ajută să vă îngrijiți picioarele în intimitatea casei voastre. Fără vizite la salon, ba chiar la un dermatolog pentru a scăpa de crăpături sau de pielea întărită.

De ce cristale de diamant? Ele îndepărtează delicat pielea îngroșată și lasă acea senzație de moale și catifelat imediat după folosire. Nu rănesc straturile sănătoase ale pielii, ci o protejează, exfolierea fiind una care de asemenea elimină celulele moarte și nu trece de epidermă.

Care sunt cauzele crăpării călcâielor sau a bătăturilor? Faptul că ne deplasăm tot timpul, purtăm încălțăminte neadecvată sau statul în picioare, toate acestea contribuie treptat la aceste mici neplăceri, care dacă nu sunt îngrijite la timp, pot deveni neplăceri foarte mari. Tot timpul este mai bine să combați decât să tratezi.

Pielea picioarelor devine sensibilă foarte ușor, în special vara, astfel ea poate fi ținta infecțiilor sau a micozelor. De aceea pielea uscată, exfoliată și bătăturile trebuie îndepărtate în mod frecvent.

Cum poate fi folosită Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant? Se îndepărtează capacul de la baza aparatului, apoi protecția de culoare roșie și se repoziționează baza. Se pornește și se îndreaptă capul rotativ cu cristale de diamant exact în locurile unde este pielea îngroșată. Nu este nevoie să apăsăm prea tare, ci doar să exfoliem treptat. Nu este indicat să folosim pila electronică pe pielea inflamată sau care sângerează.

scholl velvet smooth

Veți vedea că aparatul se oprește dacă aplicăm prea multă presiune. De aceea este indicat să-l folosim delicat, pentru că își face treaba foarte bine. La final veți observa diferența.

Capul rotativ al pilei electronice Scholl Velvet Smooth conține mici bucăți de cristale de diamant, particule micro abrazive, ce asigură rezultate foarte bune, ajutând în același timp la o mai ușoară îndepărtare a pielii uscate și a bătăturilor, fără a răni straturile sănătoase ale pielii.

Eu în kit am primit serul Scholl Velvet Smooth Ser Intens Hidratant, pentru o catifelare de lungă durată. Este într-un tub care arată asemănător cu un tub de spray, doar că înăuntru se află serul de îngrijire. Veți vedea în videoclip, este aproape transparent și dă o senzație de răcoare și catifelare intensă. Lasă piciorului o senzație plăcută. Este primul ser creat pentru picioare. Oferă hidratarea necesară datorită ingredientelor speciale: acid hialuronic, caviar verde și Pentavitin.

Recomand Scholl Velvet Smooth Diamond Cristals? Cu siguranță! Este un produs de îngrijire care nu trebuie să vă lipsească. Vă scuti de câteva cheltuieli, atunci când veți dori să cumpărați produse cosmetice care să vă ofere doar o soluție temporară și vă va oferi acea îngrijire pe termen lung, de care aveți nevoie. Nu va trebui să vă deplasați niciunde pentru a avea grijă de picioarele dumneavoastră și plusul cel mai mare este sănătatea picioarelor. Scholl Vlevet Smooth cu cristale de diamant mi-a plăcut foarte mult!

Comments

comments

Xaara Novack

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă. Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog. Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

Related Posts

Discussion about this post

  1. Recap: Aprilie | spune:

    […] aprilie am testat și pila electronică de la Scholl. I-am făcut un review amănunțit AICI. Dacă doriți să participați și voi la astfel de programe, unde aveți ocazia să testați […]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Latest Stories

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.