Vara aceasta am făcut ceva cumpărături, în special în august-septembrie, atunci când sunt perioada reducerilor. M-am bucurat de câteva chestii și accesorii de la H&M, haine de la Bon Prix, Bershka, C&A sau LC Waikiki. În materie de beauty am făcut cumpărături online, în special de pe aoro.ro.

 

Am uitat să menționez gama Oxyance pentru tenul gras, pentru că desigur, trebuia să uit eu ceva. O folosesc cam de două săptămâni și o să-i fac o recenzie în curând!

 

Pe final, am făcut un image board cu preferatele mele! În special pălăria, care este favorita mea. Încă este la reducere! Cum am ghicit în videoclip, adidașii pe care îi am eu nu i-am mai găsit, dar am dat de unii similari ca material și aspect, tot de la Bon Prix. Îmi place culoarea lor!

 

 

Și cum nu am găsit nici pulover care să se potrivească cu ce mi-am luat, am pus unul tot de la BonPrix, care mi-a plăcut atât de mult, încât l-am și comandat. Abia aștept să ajungă la mine!

Vouă ce vă place să purtați toamna aceasta?

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.