Venda Jewlery bijuterii de argint unicat perfecte pentru ocaziile speciale, nu doar acum, în luna martie. Mi se par un cadou excelent pentru persoanele dragi din viața noastră, un element fin și distinct.

O să precizez din start că atunci când vine vorba de metale prețioase legat de bijuterii, prefer argintul. Nu datorită faptului că este accesibil, ci pentru că mi se pare bogat. Consider că bogăția și valoarea nu vin din a epata, din a demonstra că îți permiți. Ci din a purta ceva drag, deosebit. Ceva care să-ți amintească de un moment, de o persoană dragă sau de o călătorie.

bratari argint

Venda Jewlery bijuterii de argint unicat perfecte pentru ocaziile speciale

Cei de la Venda Jewlery mi-au adus aminte de astfel de clipe. Pentru că eu păstrez cu drag bijuteriile de argint primite de la bunica mea. Și fiecare bijuterie pe care o port nu este doar un element care ține doar de exteriorul meu, cât și de interior. De inima mea, pentru că sunt primite din iubire.

Argintul mi se pare că are alchimia lui specială. Și cea mai frumoasă definiție a sa am găsit-o pe blogul lor:

Aurul îmi pare un fel de eu am, argintul – eu sunt.

La fel văd și eu lucrurile.

brățări de argint venda jewlery

Venda Jewlery și ce brățări argint m-au cucerit

O să vă prezint brățara aleasă de mine, pentru că este prețioasă, finuță și conține elemente sau charm-uri pe placul meu. Și ador atenția lor la detalii!

De menționat că Venda Jewlery are atât bijuterii cu design clasic cât și bijuterii deosebite, cu pietre semi-prețioase și design – calitate premium.

bijuterii argint 952

Vă spun asta pentru că inclusiv brățara mea conține astfel de elemente.

Am ales o stea și o lună ca elemente definitorii. Mă atrag aceste mici pandantive pentru că îmi aduc aminte de faptul că lumina exterioară se află și în interiorul nostru. Și chiar dacă ne ghidăm și ne uităm la stele, navigăm, le admirăm și suntem superstițioși, ar fi bine să nu uităm de lumina proprie. De intuiție, de noi.

Ce mi s-a părut absolut adorabil este că pe lângă steaua care conține mici pietricele semi – prețioase, strălucind într-un mod subtil, brățara mai are alte două elemente strălucitoare: câte două pietricele prețioase în zona unde se închide. Un detaliu frumos, care o deosebește de o brățară obișnuită.

bijuterii cu certificat de garantie

Venda Jewlery bijuterii argint unicat și atenția la detalii

Un alt lucru care mi-a plăcut enorm este că toate bijuteriile lor vin atent aranjate și conțin un certificat de garanție. Este un mod prin care demonstrezi că oferi clientului posibilitatea unei colaborări de încredere. Îi arăți seriozitate, nu doar oferindu-i produsul mult dorit, cât și garanția că îi vei fi alături pentru a avea cele mai bune experiențe legate de acel produs.

Este un detaliu pe care eu îl apreciez enorm și am dorit să vi-l menționez.

charmuri argint

Venda Jewlery și brățările charm

La ei pe site am descoperit brățări charm și charmuri superbe! Și există o diversitate pe care rar am văzut-o: charmuri de sărbători, geometrice sau talismane felurite.

Îmi place și modul în care sunt organizate colecțiile lor, simplu de găsit și de vizualizat.

Și modul în care își definesc colecțiile mi s-a părut potrivit: Lux accesibil

venda jewlery

Iar dacă aveți puțină răbdare să îi descoperiți în totalitate, veți afla că pentru bijuteriile lor folosesc argint 952 de calitate superioară. Explică foarte frumos ce conține, cum se îngrijește sau cum se întreține. Tot acolo găsiți măsurile pentru inele și ce pietre prețioase vi se potrivesc în funcție de luna nașterii.

Venda Jewlery se află deja la bookmarks pentru mine! Au prețuri accesibile, iar bijuteriile lor sunt unice și de calitate superioară.

Tot acolo veți vedea și inele de argint hand – made! Artă de purtat, aș spune eu.

Happy shopping! V-am pupat!  

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.