Experiența mea cu produsele Oriflame a început în liceu, atunci când una dintre prietenele mele a devenit reprezentant. Țin minte că primul produs comandat a fost un creion de ochi, de la Visions. Era de culoare gri și îmi plăcea faptul că îmi linia ochii, fără să încarce sau să-i evidențieze puternic, așa cum ar fi făcut-o de exemplu un creion negru. Pe vremea aceea m-am bucurat că am făcut o alegere bună!

 

Și de atunci, am tot cochetat cu produsele lor și am avut tangențe cu persoane care erau reprezentanți. Am avut o colegă de facultate, altele la job. Era o perioadă când erau la modă fardurile foarte colorate și cum nu găseam nuanța perfectă de galben, țin minte că cineva mi-a zis că o voi găsi la Oriflame! Chiar așa a fost. Am acel fard chiar și acum. Este un fard duo, cu galben și mov. Ambele nuanțe superbe și foarte rezistente pe pleoapă!

 

Cremele de corp și parfumurile lor sunt de asemenea, foarte bune. Eu am încercat până acum crema de corp Girodani Gold, probabil cea mai cunoscută de la Oriflame.  Mi-a plăcut consistența, mirosul și faptul că este foarte hrănitoare. Cât despre parfumuri, am primit o groază de testere, din acelea în sticluțe mici și drăgălașe. Le foloseam des dacă uitam să mă dau acasă cu parfum. Îmi amintesc faptul că persistau și aveau un miros foarte plăcut, feminin și floral.

 

Dar am auzit lucruri bune și despre produsele de îngrijire a tenului, ce-i drept nu le-am încercat pentru că nu am avut ocazia. Însă știu că au o ofertă diversificată mai tot timpul, fiind imposibil să nu găsești ceva interesant răsfoind catalogul lor.

 

Ca reprezentant însă, avantajele sunt foarte tentante! În liceu eram o persoană timidă, nu prea îmi plăcea să vorbesc mult. De aceea le admiram pe fetele care erau reprezentante Oriflame. Aveau ocazia să își facă multe prietene, să socializeze, să vorbească despre ceea ce le place și câștigau și bani de pe urma asta! Așa că, dacă doriți un venit extra, care să vă ajute să vă plătiți micile răsfățuri, lună de lună, ar fi o idee bună să vă înscrieți ca reprezentant Oriflame! Cei noi înscriși au tot timpul parte de beneficii.

 

Voi ce produse preferate aveți de la Oriflame?

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.