Sunt blogger acreditat Webstock 2016!

 

Păstrăm tradiția! Am fost prezentă și la ediția din anul trecut, am plecat de acolo cu amintiri frumoase, am revăzut / întâlnit bloggeri care îmi plac și branduri care îmi sunt dragi. A fost o experiență interesantă, pe care abia aștept să o repet! Sunt blogger acreditat Webstock 2016!

 

Mi-au plăcut sesiunile dedicate videoblogging-ului, sper ca și anul acesta să fie la fel de interesante. Sper să fie speakeri noi, îmi plac mult cei care vin din spațiul social media, cei care au muncit mult să-și creeze un brand sau un nume. Bloggerii și în special videobloggerii, pentru că nu este ușor să aprinzi camera și să filmezi videoclipuri. Dar deja știți asta.

 

Despre experiența de anul trecut, am scris un articol scurt, la care am adăugat și un album cu poze. Altfel cum?!

 

Este un eveniment important pentru social media în România și a ajuns deja la a9a ediție. Pentru cei interesați, se desfășoară în București pe 30 septembrie la J.W. Marriott Hotel. Pe lângă diferite conferințe, vor fi premiate și cele mai creative campanii online sau proiecte desfășurate în ultimul an. Abia aștept să ajung acolo!

Mai multe informații găsiți pe site, pe pagina lor de facebook, dar și pe twitter! V-am pupat!

Comments

comments

Xaara Novack

Marketing Specialist si partener certificat Google, pasionata de acuarela, colaje si videoblogging.

Related Posts

8 Discussion to this post

 1. Tudor spune:

  Stii care e partea cea mai placuta in social media? Aici nu sunt secrete. Este nevoie doar de vointa ca sa iesi in fata. De vointa ca sa deschizi ochii, sa ciulesti urechile si sa inveti. Apoi de vointa ca sa pui in practica ce stii.

 2. Alexandru Ciocan spune:

  eu cred că ai prea mult timp liber la dispoziție :))

 3. Tudor spune:

  Cu un copil de 20 luni pe care-l cresc doar eu si buna mea sotie nu prea am timp liber. Eu voi fi acolo ca sa-mi pot vinde ulterior timpul mai scump.

 4. akira spune:

  Felicitari, Xaara! Sper ca experienta de anul acesta sa fie la fel de placuta – daca nu chiar mai placuta – ca anul trecut.

  Mult succes in continuare! Te pup si te imbratisez!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Latest Stories

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.