Sunt blogger acreditat Webstock 2015!

 

Așteptam cu sufletul la gură confirmarea pe e-mail. De ce? Pentru că este cel mai important eveniment de social media din România!

 

Bloggingul și social media merg mână în mână. Îți oferă posibilitatea să interacționezi, să comunici și să fii prezent pe toate canalele.  Lângă prieteni sau cititori ai blogului tău. Tocmai de aceea îmi doream să ajung la Webstock. Conferințele de până acum, Craiova2Online și Social Media for Students 2015 mi-au fost extrem de utile. Am rămas cu experiențe plăcute, cu multe lucruri bine învățate.

 

Webstock este un eveniment organizat de Evensys în parteneriat cu Vodafone. Cuprinde atât Conferințele Webstock, cât și Premiile Webstock.

 

Conferințele Webstock vor avea întâlniri interactive despre cele mai noi tendințe în social media, bune practici, comunicare și promovare, aducând în prim plan ultimele tehnologii și aplicații din domeniu.

 

Premiile Webstock vor premia cele mai creative și inedite proiecte, dar și campanii în social media, produse în România în ultimul an. Evenimentul va avea loc la JW Marriott Grand Hotel.Cei care vor să participe, fie că sunt bloggeri, pasionați s-m sau companii, o pot face AICI.

 

Pentru a fi la curent cu știrile Webstock, puteți intra la ei pe site, dar îi puteți urmări și pe twitter sau pe facebook!

Noi ne vedem pe 2 octombrie la Webstock!

Comments

comments

Xaara Novack

Marketing Specialist si partener certificat Google, pasionata de acuarela, colaje si videoblogging.

Related Posts

4 Discussion to this post

  1. Aki spune:

    Felicitări, Xaara! Lots of kisses and hugs!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.