Follow:

Sunt blogger acreditat Webstock 2015!

 

Așteptam cu sufletul la gură confirmarea pe e-mail. De ce? Pentru că este cel mai important eveniment de social media din România!

 

Bloggingul și social media merg mână în mână. Îți oferă posibilitatea să interacționezi, să comunici și să fii prezent pe toate canalele.  Lângă prieteni sau cititori ai blogului tău. Tocmai de aceea îmi doream să ajung la Webstock. Conferințele de până acum, Craiova2Online și Social Media for Students 2015 mi-au fost extrem de utile. Am rămas cu experiențe plăcute, cu multe lucruri bine învățate.

 

Webstock este un eveniment organizat de Evensys în parteneriat cu Vodafone. Cuprinde atât Conferințele Webstock, cât și Premiile Webstock.

 

Conferințele Webstock vor avea întâlniri interactive despre cele mai noi tendințe în social media, bune practici, comunicare și promovare, aducând în prim plan ultimele tehnologii și aplicații din domeniu.

 

Premiile Webstock vor premia cele mai creative și inedite proiecte, dar și campanii în social media, produse în România în ultimul an. Evenimentul va avea loc la JW Marriott Grand Hotel.Cei care vor să participe, fie că sunt bloggeri, pasionați s-m sau companii, o pot face AICI.

 

Pentru a fi la curent cu știrile Webstock, puteți intra la ei pe site, dar îi puteți urmări și pe twitter sau pe facebook!

Noi ne vedem pe 2 octombrie la Webstock!

Comments

comments

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Aki

  Felicitări, Xaara! Lots of kisses and hugs!

  21 august 2015 at 22:05
  • Reply Xaara Novack

   Multumesc mult! <3 Lots of kisses and hugs to you also!

   21 august 2015 at 22:10
 • Reply Loredana Manciu

  Ne vedem acolo! :*

  28 septembrie 2015 at 11:34
 • Leave a Reply