Sunt blogger acreditat Webstock 2015!

webstock 2015

Așteptam cu sufletul la gură confirmarea pe e-mail pentru Webstock 2015. De ce? Pentru că este cel mai important eveniment de social media din România!

Bloggingul și social media merg mână în mână. Îți oferă posibilitatea să interacționezi, să comunici și să fii prezent pe toate canalele.  Lângă prieteni sau cititori ai blogului tău. Tocmai de aceea îmi doream să ajung la Webstock. Conferințele de până acum, Craiova2Online și Social Media for Students 2015 mi-au fost extrem de utile. Am rămas cu experiențe plăcute, cu multe lucruri bine învățate.

Importanța social media atât pentru business cât și pentru a înțelege mediul online, ca blogger, mi se pare esențială. De aceea încerc să merg la cât mai multe conferințe de acest gen.

Webstock 2015 este un eveniment organizat de Evensys în parteneriat cu Vodafone. Cuprinde atât Conferințele Webstock, cât și Premiile Webstock.

Conferințele Webstock 2015 vor avea întâlniri interactive despre cele mai noi tendințe în social media, bune practici, comunicare și promovare, aducând în prim plan ultimele tehnologii și aplicații din domeniu. Sunt sigură că va fi o experiență faină, pe care abia aștept să o împărtășesc cu voi!

Premiile Webstock 2015 vor premia cele mai creative și inedite proiecte, dar și campanii în social media, produse în România în ultimul an. Evenimentul va avea loc la JW Marriott Grand Hotel.Cei care vor să participe, fie că sunt bloggeri, pasionați s-m sau companii, o pot face AICI.

Nu doar atât, pe lângă speakeri interesanți și conferințe utile, avem șansa de a interacționa cu diverse branduri. Vor fi prezentate produse noi și interesante, vom putea testa diverse! Mi se pare o oportunitate de a socializa.

Pentru a fi la curent cu știrile Webstock 2015, puteți intra la ei pe site, dar îi puteți urmări și pe twitter sau pe facebook!

Noi ne vedem pe 2 octombrie la Webstock!

Comments

comments

Xaara Novack

Marketing Specialist si partener certificat Google, pasionata de acuarela, colaje si videoblogging.

Related Posts

4 Discussion to this post

  1. Aki spune:

    Felicitări, Xaara! Lots of kisses and hugs!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Latest Stories

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.